BEVER - Voorstelling Wonen in Stijl van Patrick Retour

C21

BEVER - Voorstelling Wonen in Stijl van Patrick Retour

Img_0061
Voorstelling Wonen in Stijl van Patrick Retour - Foto's © Deschuyffeleer
 
Img_0060__1428_x_912_
‘Wonen met Stijl3’ werd ook vertaald naar het Frans (Résidences de Style) met de medewerking van Hernenaar Bernard Roobaert en naar het Engels (Living with Style) door James Vandermeersch uit Lauwe - © Deschuyffeleer
 
Wonen_met_stijl_collage
In het kunstatelier, annex ontvangstruimte en wijnhandel Solvino, van Thierry Van Vreckem in het gehucht Romont werd zopas met luister en klasse het derde deel van het boek ‘Wonen met Stijl - Tijdloos wegdromen’ van Patrick Retour voorgesteld - © Deschuyffeleer
 
Img_0054
© Deschuyffeleer
 
Img_0053
© Deschuyffeleer
 
Img_0062
© Deschuyffeleer
 
Img_0058
© Deschuyffeleer
 

In het kunstatelier, annex ontvangstruimte en wijnhandel Solvino, van Thierry Van Vreckem in het gehucht Romont  werd zopas met luister en klasse het  derde deel van het boek ‘Wonen met Stijl - Tijdloos wegdromen’ van Patrick Retour voorgesteld.  ‘Wonen met Stijl3’ is meteen opnieuw én een werkinstrument én een kijkboek én een rijk gedocumenteerde reportage geworden. Het neemt de lezer op sleeptouw voor een droomreis tot zelfs over de landsgrenzen met een oponthoud in een aantal klassieke en moderne woningen.

Samen met de fotografen  Mich Verbelen en Eddy Vangroenderbeek komt de auteur tot een twintigtal leuke reportages waarbij niet alleen de eigenheid van de buiten- en binnenachitectuur van de uitverkoren locaties centraal staat, maar waar ook de smaak, de creativiteit, de stijl, de elegantie en de originaliteit van de bewoners ruim aan bod komen.
Woonjournalist Patrick Retour is verbonden aan tal van kranten en tijdschriften en de auteur van  een reeks bestsellers in het genre. Retour heeft oog voor detail, hij weet wat mooi is en laat via zijn aanstekelijk en boeiend commentaar en taalgebruik de lezer genieten en dromen van sfeervol en stijlvol wonen. ‘Wonen met Stijl3’ biedt dan ook in woord en in beeld een inkijk in de wereld van de nieuwste smaken en trends in de interieurvormgeving en bouwstijlen aan. Ook achter de gevel van de werk- en leefruimte van kunstenaar Thierry Van Vreckem in Romont in Bever vond Patrick Retour zo een uniek interieur.
Het derde Wonen met Stijl-boek is ook, net als zijn voorgangers, bijzonder leerzaam. Dankzij informatie en contactgegevens nopens  de architecten , de decorateurs, de gekozen materialen, het meubilair en de geselecteerde bedrijven is dit luxueuze boek uitermate boeiend voor wie zelf wil bouwen, verbouwen, inrichten, restylen of renoveren.
Dauby, verdeler van exclusief meubelbeslag, bood de talrijke genodigden een exemplaar van het boek aan. Het verrassend walking dinner was dan weer samengesteld door wijnhandel Solvino en Kurt De Coster van Het Fornuisje in_Peer.
‘Wonen met Stijl3’ werd ook vertaald naar het Frans (Résidences de Style) met de medewerking van Hernenaar Bernard Roobaert en naar het Engels (Living with Style) door James Vandermeersch uit Lauwe.  Het wordt uitgegeven door  de Standaard uitgeverij (ISBN 978 90 02 25197 9), telt  224 pagina’s en kost 39,95 euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief