BEVER – Cheque voor Kom op tegen Kanker

C21

BEVER – Cheque voor Kom op tegen Kanker

Dsc01983
 
Dsc01985
Dsc01992
Dsc01984
 

Tijdens een bijeenkomst in de gemeentelijke vergaderzaal Akrenbos mocht Hilde Neven, coördinatrice voor Vlaams-Brabant van Kom op tegen Kanker, een symbolische cheque van 3194,70 euro ontvangen uit de handen van Philippe Allert, voorzitter van de Bloedgevers van  Bever.

Eind juni organiseerden de Bloedgevers van Bever met in hun kielzog een tiental plaatselijke verenigingen en met de steun van het gemeentebestuur “Bever fietst en wandelt tegen kanker”. Dat deze activiteit een voltreffer was en veel volk op de been bracht bewijst de opbrengst van nagenoeg 3200 euro. Niet zonder fierheid mocht Philippe Allert dan ook dit bedrag in naam van alle deelnemende verenigingen schenken aan Kom op tegen Kanker.
 
Ook dit jaar doet Bever op 19, 20 en 21 september opnieuw mee en dit reeds voor de 14de keer op rij aan de actie Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker. Vorig jaar werden aan de 800 Beverse gezinnen 620 plantjes verkocht. Voor de actie dit jaar stelt Bever zich tot doel het minstens evengoed te doen als vorig jaar zo niet nog beter.
 
Eén van de doelstellingen van de Vlaamse Liga Kom op tegen Kanker is zoveel mogelijk mensen psycho-sociale ondersteuning te bieden. Eind vorig jaar werd vrijwilligster Marie-Elise Vanderkelen daartoe aangesteld als lokaal contactpersoon voor de regio Bever. Haar voornaamste taak bestaat er in een luisterend oor te bieden aan iedereen die vragen heeft over kanker. Verder dient zij een doorluikfunctie te vervullen waarbij het geven van informatie en het leggen van contacten de belangrijkste pijlers zijn.
 
Marie-Elise Vanderkelen is te bereiken op 0475/ 257156 of marie-elise.vanderkelen@skynet.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief