BEVER – Nieuwe buurtwinkel scoort goed bij opening

C21

BEVER – Nieuwe buurtwinkel scoort goed bij opening

Prima_bina_gdg___2_
Prima Bina Sabrina Durieux en Claude Tresignei - Foto's © Deschuyffeleer
 
Prima_bina_gdg___6_
Opening Prima Bina centrum Bever - © Deschuyffeleer
 
Prima_bina_gdg___1_
© Deschuyffeleer
 
Prima_bina_gdg___4_
Ook de Sint en Piet waren van de partij - © Deschuyffeleer
 
Prima_bina_gdg___5_
Sabrina heeft er duidelijk zin in - © Deschuyffeleer
 
Prima_bina_gdg___3_
© Deschuyffeleer
 
Prima_bina_gdg___7_
© Deschuyffleleer
 

Als opener van de nieuwe zaak Prima Bina kon het alvast tellen. Precies met St-Niklaas zetten Sabrina Durieux en Claude Tresignie de deuren van hun nieuwe buurtwinkel aan Kerckhove wagenwijd open voor de klanten. Mede door een grootse reclamecampagne kwamen die reeds de eerste dag massaal afgezakt naar de nieuwe zaak. De nieuwe uitbaters zien dan ook de toekomst hoopvol in.

Tot voor kort telde het centrum van de gemeente geen café en geen buurtwinkel meer. Het dorp leek zo stil te vallen. Intussen is het eerdere succesrijke café ‘Bij Rozeken’ door de nieuwe, weliswaar Franstalige uitbaatster Béa opnieuw op de kaart gezet. En juist Sabrina, één van Rozeke’s dochter, gaat nu de uitdaging aan de enige buurtwinkel opnieuw te openen.
 
“Het was toch wel even schrikken”, vertelt Sabrina. “De eerste dag mochten wij al goed 200 klanten verwelkomen. Voor Claude en voor mij was het wel eventjes wennen aan die drukte. Toch zien wij het goed zitten, ook al zal ik het de komende werkdagen alleen moeten rooien. Claude behoudt alleszins ook nog zijn job buitenhuis”.
 
De buurtwinkel ligt blijkbaar goed in de markt zowel bij de mensen uit het dorp als bij voorbijtrekkers. “Niet alleen bekende dorpsgezichten schuiven aan de kassa aan, ook vrij veel nieuwe mensen die ik niet persoonlijk ken”, weet Sabrina. “De meesten geven wel aan blij te zijn met de opening van Prima Bina. Zo besparen zij verre verplaatsingen naar andere oorden om hun primaire boodschappen te moeten doen. Bovendien kicken zij ook op de overzichtelijkheid in de zaak”.

Binnenkort lanceert Prima Bina overigens een nieuwe reclamecampagne rond de feestdagen. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2012
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief