BEVER – Degustatie- en delicatessenbeurs

C21

BEVER – Degustatie- en delicatessenbeurs

Scraboubelkes_beurs_dec_2012__11_
De kookclub ‘De Schraboubelkes’ organiseerde voor de tweede keer een grootse degustatie- en delicatessenbeurs - © Deschuyffeleer
 
Scraboubelkes_beurs_dec_2012__7_
De Kaashoeve Bever - © Deschuyffeleer
Scraboubelkes_beurs_dec_2012__8_
Foie gras Ferme Louis Legrand - © GDG
Scraboubelkes_beurs_dec_2012
Couleur Chocolat en Geraardsbergse Mattentaarten (Fam Flamant) - © Dechuyffeleer
 
Scraboubelkes_beurs_dec_2012__18_
Wijnboerderij Philippe Garot uit Berru France - © Deschuyffeleer
Scraboubelkes_beurs_dec_2012__22_
Kok Brigitte Oplichtenberg - © Deschuyffeleer
Scraboubelkes_beurs_dec_2012__3_
Wijnhandel Terlinden uit Herfelingen - © Deschuyffeleer
 
Scraboubelkes_beurs_dec_2012__14_
 
Scraboubelkes_beurs_dec_2012__12_
© Deschuyffeleer
 

De kookclub ‘De Schraboubelkes’ organiseerde voor de tweede keer een grootse degustatie- en delicatessenbeurs in de parochiezaal. De beurs bood zo de bezoekers de mogelijkheid tot het proeven en het kopen van champagne, wijnen en likeuren, echte Geraardsbergse mattentaarten, artisanale chocolade, streekbieren, Beverse kaas en foie gras en dit alles van welbekende en goed aangeschreven huizen en merken.

Tot twee jaar terug behoorde het tot de vaste gewoonte van De Schraboubelkes om samen met vrienden en kennissen in de eindejaarsperiode een daguitstap te maken naar het Franse Berru, gelegen op een boogscheut van Reims, de hoofdstad van de champagne. Daar werden zij dan ontvangen op de wijnboerderij Philippe Garot. Eénmaal de bagageruimte goed geladen met ettelijke flessen bubbeldrank maakte maakte het gezelschap op zijn terugreis naar Bever ook nog een halte in Reims.

Omdat dit uitstapje aan belangstelling begon  te verliezen kozen De Scraboublekes ervoor om het op een andere boeg te gooien. In de plaats dat Bever naar Berru gaat, komt Berru nu naar Bever. En zo ontstond de huidige degustatie- en delicatessenbeurs met niet alleen champagne maar ook met al het goeds dat de komende feestdagen nog perfect kan van pas komen.

Dat de vernieuwde formule aanslaat staat buiten kijf. Op sommige momenten was het Parochielokaal dan ook klaar om uit zijn voegen te barsten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2012
Godleieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief