Verkeersongelukken in PEPINGEN, LENNIK en BEVER

C21

Verkeersongelukken in PEPINGEN, LENNIK en BEVER

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

Naast een diefstal in een woning in de Van der Steenstraat in Lennik en één in een woning in de Rankhove in Herne moest PZ Pajottenland verkeersongelukken vaststellen in Pepingen, Lennik en Bever

Diefstal in woning te Lennik
In de Frans Van der Steenstraat was er een diefstal in een woning.. Daders verschaften zich toegang tot de woning via de garage. Benedenverdieping werd doorzocht. Verschillende multimediatoestellen werden gestolen. Bewoners lagen op de bovenverdieping te slapen tijdens de diefstal.
Verkeersongeval met gewonden Pepingen
Op de Steenweg op Bellingen ter hoogte van het kruispunt met Grasmeerstraat gebeurde een ongeluk met een gekwetste. L.A. uit Pepingen reed met zijn bromfiets op de Steenweg op Bellingen. Aan het kruispunt met de Grasmeerstraat wilde L.A. links afslaan. V.H.J. uit Meise  was op dat ogenblik bezig met L.A. in te halen. Beide voertuigen kwamen met elkaar in aanrijding. L.A. werd licht gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis te Halle.
Poging tot diefstal  in woning te Herne
In de Rankhove is er gepoogd om in te breken in een woning. Daders belden aan de woning. Omdat er niemand kwam opendoen begaven ze zich naar de achterzijde van de woning. Aldaar trachten ze de keukenvenster open te breken. Daders namen de vlucht wanneer ze opgemerkt werden door de bewoner van de woning.  Daders konden ontkomen en het nadeel bleef beperkt tot braakschade.
Verkeersongeval met stoffelijke schade te Pepingen
In de Hoesnaek in Pepingen gebeurde een verkeersongeluk met stoffelijke schade. V.A. uit Pepingen reed met zijn Volkswagen Lupo op de Hoesnaek. Hij verloor de controle over het stuur en kwam in aanrijding met het geparkeerde voertuig van G.H. uit Haaltert.
Verkeersongeval stoffelijke schade te Bever
In de Kerkhove in Bever gebeurde een ongeluk met stoffelijke schade. M.L. uit Edingen bestuurder van een Hyundai Santa Fe. M.L. week uit naar Links teneinde een geparkeerd voertuig in te halen. M.L. werd op dat ogenblik echter zelf ingehaald door T.I. uit Borsbeek, bestuurder van een Mazda. Beide voertuigen kwamen met elkaar in aanrijding.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief