BEVER – Nieuwjaarswensen voor gemeente- en OCMW-medewerkers

C21

BEVER – Nieuwjaarswensen voor gemeente- en OCMW-medewerkers

Gemeentelijke_ontvangst_jan_2013__3_
Burgemeester Luc Deneyer - © Dechuyffeleer
 
Gemeentelijke_ontvangst_jan_2013__2_
Michel Debleser - © Deschuyffeleer
 
Gemeentelijke_ontvangst_jan_2013__5_
Nieuwjaarsontvangst gemeente- en OCMW-personeel - © Deschuyffeleer
 
Gemeentelijke_ontvangst_jan_2013__6_
Nieuwjaarsontvangst gemeente- en OCMW-personeel - © Deschuyffeleer
 
Gemeentelijke_ontvangst_jan_2013__4_
De Démarreurs: zij verzorgden de bediening - © Deschuyffeleer
 

Tijdens een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst voor het personeel van de gemeente en van het OCMW pakte burgemeester Luc Deneyer, naast de traditionele persoonlijke wensen, ook uit met een krachtige oproep tot nog meer samenwerken. En afscheidnemend OCMW-voorzitter Michel Debleser dankte zowel zijn politieke collega’s als alle medewerkers voor de gezellige sfeer, de vlotte samenwerking, het onderlinge respect en het wederzijds vertrouwen die hij tijdens zijn 42-jarige loopbaan bij het gemeentebestuur en het OCWM mocht ervaren.

“Ons samen thuis voelen in onze werkgemeenschap, geborgen bij alle mensen die ons omringen, zowel bestuurders als collega’s, moeten op termijn maken dat zowel het gemeente- als het OCMW-bestuur krachtig en kwaliteitsvol kunnen besturen”, luidde de boodschap van de burgemeester. “Wij zullen meer dienen samen te werken met andere gemeentebesturen en OCMW’s en ook binnen ons eigen bestuur evenals tussen de besturen van de gemeente en van het OCMW. Besturen is nu éénmaal samenwerken, overigens het sleutelwoord voor succes”.
 
Bij het aantreden van de nieuwe legislatuur kozen gemeentebestuur en OCMW duidelijk voor een integrale aanpak. Zo wordt eerstdaags een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor alle ondersteunende diensten. “Die overeenkomst moet de continuïteit van de dienstverlening nog op een hoger niveau tillen”, stelde Luc Deneyer het personeel overigens gerust. “Een sterk bestuur met een gezond financieel beleid en ondersteund door gemotiveerde medewerkers moet onze gemeente nog sterker kunnen maken en zo een fusie kunnen afhouden”.
 
Michel Debleser, de uittredende OCMW-voorzitter, waarschuwde dat er alsmaar een grotere kloof ontstaat tussen rijk en arm. “Om geluk te ervaren moeten wij dan ook zowel onze materiële als onze morele krachten bundelen om die kloof te verkleinen door een groot solidariteitsgevoel tussen ons allen op te wekken. Wij moeten absoluut meer en meer solidair zijn”.
 
Burgemeester Luc Deneyer maakte van de gelegenheid ook gebruik om de jongste telg in het verenigingsleven in de gemeente voor te stellen. Met ‘De Démarreurs” heeft Bever er opnieuw een vereniging bij. Het is de nieuwe club er vooral om te doen het koordtrekken opnieuw op de kaart te zetten in de gemeente.      
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief