BEVER – Start to bike

C21

BEVER – Start to bike

Start_to_bike_in_bever_2013
BEVER – Start to bike - © Deschuyffeleer
 

Samen met fietsclub Klimax halen de sportraad en de sportdienst graag met alle belangstellende sportievelingen binnenkort wekelijks de fiets van stal voor een nieuwe wel doordachte en degelijk opgebouwde Start to Bike. De deelnemers krijgen zo alvast meteen ook de kans te genieten van de natuurrijkdom van het Pajottenland langs de vele buurtwegen in de streek.

Fietsclub Klimax staat ook nu weer borg voor een voortreffelijke en veilige organisatie van de ritten. De nieuwe reeks Start to Bike wordt op gang geschoten op vrijdag 17 mei en loopt 14 weken lang tot de vrijdag juist voor de Dorpsfeesten op 16 augustus. De eerste maand bedraagt de afstand goed 20 km om daarna langzaam maar zeker te worden opgetrokken tot 25 km en zelfs 30 km. De vooropgestelde snelheid bedraagt 15 km/u.
 
Deelnemen is telkenmale gratis maar wel steeds op eigen risico. De cyclus staat open voor zowel de jonge als de ietwat oudere sportievelingen, die in de komende zomerperiode de fietskriebels in hun kuiten voelen opwellen. Bij iedere rit zijn wel steeds een drankje, een fietshelm en een fluohesje ten zeerste aangeraden.
 
Meer info bij de gemeentelijke sportdienst (Nancy Duyms – 054/51.70.82 of 054/58.89.25) of via www.bever-bievene.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2013
Godelieve Deschuyffeleer
@ Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief