BEVER - Dorpsfeesten waren opnieuw TOP

C21

BEVER - Dorpsfeesten waren opnieuw TOP

Dorpsfeesten_bever_2013_op_zondag___31_
BEVER - Dorpsfeesten waren opnieuw TOP - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_zondagnamiddag
Mayke Vanes en Marino Punk - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_bever_2013_op_zondag___5_
Camargo op de Dorpsfeesten - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_bever_2013_op_zondag___27_
Tineke Delval, VIP OP DE dorpsfeesten - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_bever_2013_op_zondag___35_
BEVER - Dorpsfeesten waren opnieuw TOP - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_bever_2013_op_zondag___44_
De absolute afsluiter van de Beverse dorpsfeesten werd de druk bijgewoonde kiekenpotenworp - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_bever_2013_op_zondag___46___1296_x_972_
De absolute afsluiter van de Beverse dorpsfeesten werd de druk bijgewoonde kiekenpotenworp - © Deschuyffeleer
 
Dorpsfeesten_bever_2013_op_zondag___58_
Het 'Feestcomité' met de winnaars en sponsors van de twee hoofdprijzen - © Deschuyffeleer
 

De absolute afsluiter van de Beverse dorpsfeesten werd de druk bijgewoonde kiekenpotenworp. Het werd de jonge Bevernaar met Indische roots Neeraj De Jonghe uit Kerckhove die het nummer 1 en meteen ook de winnende poot wist te bemachtigen. Heel binnenkort wordt hij de gelukkige eigenaar van het eerste gouden kiekenpoot-hangertje ter waarde van 500 euro geschonken door de plaatselijke frituur Den Heksenketel. De tweede prijs, een waardebon van 100 euro geschonken door de superette Prima Bina, werd dan weer gegrabbeld door de 17-jarige Jason Lenoir uit Galmaarden.

Ondanks de voorspelde minder gunstige weersomstandigheden mochten de Dorpsfeesten genieten van een zomerse zondag zonder ook maar één spatje regen. Zowel de aperitiefspelen als de cava-lounge van de Pijpmannen, het café de Senior en de optredens van Mayke Vanes en Marino Punk genoten veel bijval.
Ook reuzin Tineke Delval was in haar nopjes. Haar maidenoptreden op de feesten viel dan ook best in de smaak van het talrijk opgekomen publiek. Makral Werner Godfroid mocht overigens trots aankondigen dat Tineke volgend jaar op de Dorpsfeesten zal gedoopt worden. Samen met zijn heksenbroeders en -zusters is hij dan ook nu al naarstig op zoek naar een passende peter en meter. 
Voor de shakers, de swingers, de dancestars, de dancequeens en de funky’s en de dansmonitoren van dansgroep Camargo was het ook een hoogdag. Mooi uitgedost, met veel elegance en bijgestaan door DJ Peter mochten zij letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voorzetten. Aanstaande 14 en 15 september zijn zij trouwens ook nog te bewonderen in het Arjaantheater in Geraardsbergen .
Eens te meer mag Bever prat gaan op zijn Dorpsfeesten. De gebundelde krachten van een 200-tal medewerkers voor en achter de schermen die allen deel uitmaken van één van de twintig co-organiserende verenigingen hebben het samen met de steun van het gemeentebestuur terug waar gemaakt. De kassa’s van de verenigingen zullen er dan ook beslist goed bij varen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief