BEVER - Uniek Kerstconcert met zanger Udo

C21

BEVER - Uniek Kerstconcert met zanger Udo

Udo_kersttournee_17
BEVER - Uniek Kerstconcert met zanger Udo - © Deschuyffeleer
 

Het eventbureau JP Music in samenwerking met het gemeentebestuur organiseert op zaterdag 7 december een uniek Kerstconcert met zanger Udo in de St-Martinuskerk. Voor wie de Kerstperiode alvast sfeervol wil inzetten is het concert dan ook een absolute aanrader.

Udo hoeft zeker niet meer voorgesteld. Tijdens de editie van VTM’s talentenjacht X-Factor in 2005 bloeide de aanvankelijk schuchtere en bescheiden jongeman met zijn dijk van een stem onder de vleugels van Kris Wauters en Vincent Pierins volledig open als topzanger. En wie herinnert zich niet de beklijvende versie van de Will Tura klassieker ‘Ik mis je zo’ waarmee Udo een jaar later triomfeerde in het VRT-liedjesprogramma ‘Zo is er maar een’. Een handvol albums en talrijke optredens later is de man op een weliswaar gezonde manier nog steeds bezeten van muziek. Zijn nieuw Kersttournée is daar dan ook het sprankelend bewijs van.
 
Udo die hoge noten zingt en sfeervolle, lazy songs brengt. Iedereen weet dat dit loepzuiver is, met emotie én zalig om te horen. Zingen is dan ook zijn passie, muziek zijn grote liefde en die twee combineert hij dan ook met volle overgave. Hierdoor slaagt hij er in de deur naar het hart van de mensen te openen en zijn publiek kippenvelmomenten te bezorgen.
 
Met zijn speciaal Kerstprogramma dompelt Udo ook nu weer zijn publiek onder in de Kerstsfeer. Naast twee van zijn vaste muzikanten Chris Van Nauw (gitaar) en Jan Samyn (percussie) laat hij zich nu ook begeleiden door vijf jonge, getalenteerde dames, die net als hij muziek ademen. Tylaine Van den Broeck begeleidt Udo aan de piano en vier fantastische violistes en een contrabassist doen de rest.
 
Het concertprogramma bevat melancholische melodieën, evergreens en kerstklassiekers die een persoonlijke touch hebben gekregen. Het is immers geen geheim dat Udo graag met songs aan de slag gaat en die naar zijn hand zet zoals White Christmas, Ave Maria en Stille Nacht. En een paar klassieke muziekstukken moeten ook nu weer voor de verrassing zorgen.
 
De inkomkaarten kosten 20€. Reserveren kan via devos.brigitte@telenet.be of 0477/42 00 61.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief