BEVER – Vergunning voor parking feestzaal afgeleverd

C21

BEVER – Vergunning voor parking feestzaal afgeleverd

Ter_wijsbeek_bever___5_
BEVER – Vergunning voor parking feestzaal afgeleverd - © Deschuyffeleer
 

Het heeft enige tijd in beslag genomen maar het gemeentebestuur verkreeg nu toch vanuit de provinciale diensten van Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening de vergunning voor de tijdelijke inrichting van een parking op een weiland in de nabijheid van de tijdelijke feestzaal Ter Wijsbeek op Akrenbos.

“Deze morgen mochten wij het goede nieuws ontvangen”, zegt een voldane burgemeester Luc Deneyer. “Wij zullen nu alles in het werk stellen om met eenvoudige middelen en in eigen beheer de parking zo vlug als mogelijk aan te leggen. Ook hier geldt immers de regel dat na verloop van tijd alles terug dient opgeruimd te worden”.
 
Als alles verder volgens plan verloopt en de weersomstandigheden het toelaten moet de nieuwe parking, steeds volgens de burgemeester, in gebruik kunnen genomen worden tegen de pannenkoekennamiddag van de KVLV begin februari.
 
Naast de inplanting van de tijdelijke feestzaal zien buurtbewoners ook de inrichting van de bijkomende parking niet goed zitten. Zij vrezen én overlast én verkeersonveiligheid. Ondanks hun bezwaarschriften en betwistingen heeft het gemeentebestuur tot op heden evenwel steeds alle vergunningen weten binnen te halen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief