BEVER / HERNE – Snelheidscontroles in januari

C21

BEVER / HERNE – Snelheidscontroles in januari

Snelheidscontroles
BEVER / HERNE – Snelheidscontroles in januari - © Deschuyffeleer
 

De lokale politie Pajottenland heeft ook voor januari enkele data en opstelplaatsen van de bemande snelheidscontroles vrijgegeven. Zo wordt er op 23 januari gecontroleerd op Akrenbos in Bever en op 30 januari langsheen de Assesteenweg in Herne. Zeker die dagen is het in de streek dan ook aangewezen de snelheidsmeter van zijn voertuig nauwlettend in de gaten te houden. Maar ook op andere dagen blijven snelheidscontroles her en der, ook op die locaties, steeds mogelijk.

In Bever wordt op donderdag 23 januari geflitst op Akrenbos waar de snelheid beperkt is tot 50 km/u. Hier liepen de voorbije elf maanden gedurende vijf uren controle al 80 van de 352 gecontroleerde bestuurders tegen een bekeuring op.
 
Op donderdag 30 januari wordt de anonieme politiewagen opgesteld langsheen de Assesteenweg in Herne. Hier dienden van januari tot en met november van dit jaar al 537 boetes uitgeschreven te worden. In de bebouwde kom van Kokejane (50 km/u) registreerde de snelheidsmeter tijdens 6 uren controle al 217 overtredingen op 1.088 bestuurders. In de bebouwde kom in Herfelingen werden tijdens een controle van net geen uur 12 op 110 bestuurders geverbaliseerd. En waar de snelheid op de steenweg in Herfelingen beperkt is tot 70 km/u reden gedurende 13,6 uren controle dan weer al 308 van de 3.361 bestuurders te snel.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2013
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief