BEVER – Nieuw schoollokaal op Akrenbos

C21 Css

BEVER – Nieuw schoollokaal op Akrenbos

Dsc02116
 
Dsc02117
Dsc02120
 

Door de gestadige groei van het aantal leerlingen in de gemeentelijke basisschool Ak’Cent zag het gemeentebestuur zich genoodzaakt een nieuw klaslokaal bij te bouwen in de vestiging op Akrenbos.

“Begin september werd het schooljaar gestart met in totaal over de twee vestigingen 390 leerlingen waarvan 146 kleuters. In de loop van het schooljaar overschrijden wij zeker de kaap van 400 leerlingen,” aldus een opgetogen schepen van Onderwijs Christian Krikilion. Het hoog aantal leerlingen maakt dan ook dat alle klassen in het basisonderwijs ontdubbeld konden worden.
 
Om alle leerlingen in de vestiging op Akrenbos te kunnen huisvesten besliste het College van Burgemeester en Schepenen de school uit te breiden met een nieuwe klas, een kleine keuken en een stookruimte. Eén en ander maakt dat in de nabije toekomst ook in deze school warme middagmalen zullen kunnen bedeeld worden.
 
De bouwwerken worden uitgevoerd door gemeentelijke arbeiders. Als alles volgens plan verloopt is het nieuw klaslokaal begin 2009 instapklaar. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 28 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 06 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 04 jun 2022

archief