BEVER – GAIA bekroont schilderij Ann Adriaanssens

C21 Css

BEVER – GAIA bekroont schilderij Ann Adriaanssens

Gaia_042
 
Kalverliefde
 

Op de ledendag van GAIA in Turn&Taxis in Brussel werd een schilderij van Ann Adriaanssens uit Bever bekroond met de eerste prijs in een kunstwedstrijd rond het thema ‘De blik van de dieren’. De wedstrijd stond open voor alle kunstdisciplines.

Het werk Kalverliefde van Ann werd op de ledendag zelf als winnaar uitgekozen uit zestig voorgeselecteerde en tentoongestelde inzendingen. “De jury koos uiteindelijk voor mijn werk om reden het zo treffend de angstige blik van een kalf achter tralies weergeeft wachtend op wat er gaat gebeuren”, aldus de gelukkige winnares. Zij mocht overigens uit de handen van GAIA-voozitter Michel Vandenbosch de prijs, een tweedaagse reis naar Normandië voor twee personen, in ontvangst nemen.

Ann Adriaanssens, opvoedster van beroep, is sinds haar jeugd gefascineerd door schilderen als kunstvorm. Dieren en in het bijzonder hun sprekende blikken staan in haar werken voortdurend centraal. Deelnemen aan de GAIA-wedstrijd lag dan ook voor de hand. Zij beoefent het schilderen louter als hobby en mag dan ook nog steeds als autodidact bestempeld worden. Pas dit jaar is zij gestart met het volgen van lessen aan de kunstacademie van Aalst bij Liesbeth Verstockt.

Eind november stelt zij mede in een groepsexpositie haar werken tentoon in het Koetshuis in Geraardsbergen.     

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 okt 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 28 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 06 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 04 jun 2022

archief