BEVER – Kerstbomenverbranding al aan 6de editie toe

C21

BEVER – Kerstbomenverbranding al aan 6de editie toe

Editiepajot_bever_kerstboomverbranding_-_deschuyffeleer__36_
BEVER – Kerstbomenverbranding al aan 6de editie toe - © Deschuyffeleer
 

Nu de kerstbomen door de Chiro zijn opgehaald maakt gans Bever zich op voor de 6de editie van de kerstbomenverbranding op zaterdag 10 januari vanaf 19u aan het kaatsplein achter de gemeentelijke basisschool Ak’cent. Mits enige gedegen steun van de weergoden belooft het ook nu weer een zinderende avond te worden.

Het is de jeugdraad met voorzitter Joffrey Pensis die ook deze keer de organisatie torst. Maar ook de overige adviesraden en tal van verenigingen pikken in op het initiatief. Naast de gezelligheid van het verbranden van de kerstbomen worden de bezoekers ook opnieuw verwend met een ruime keuze uit een uitgebreid gamma smakelijke hapjes en winterse dranken. Zo zijn er voor de hongerigen onder meer scampi’s, broodjes Bolognaise, warme Luikse wafels, varken aan het spit en soep. De dorst dan weer kan gelaafd worden met jenever, cava, La Chouffe, Hasseltse koffie, frisdranken en nog veel meer.
Vanaf 20u verrast een vuuranimator het publiek. Gans de avond staan er ook volksspelen ter beschikking van de bezoekers. De kerstbomen worden door de vuuranimator aangestoken om 21u.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief