REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed
 

Tuincentrum overvallen
SINT-PIETERS- LEEUW - Woensdagavond omstreeks 18u50 werd een handelszaak overvallen aan de Bergensesteenweg. De zaak was gesloten.
Drie daders, gemaskerd met bivakmutsen en gewapend met een koevoet en een vuurwapen, drongen het tuincentrum binnen via de achterzijde. In een bureelruimte dwingen zij een van de zaakvoerders om met zijn sleutel de kluis te openen. De daders ledigen de kluis en slaan vervolgens op de vlucht. Niemand raakte gewond tijdens de overval. Op heden is er nog geen spoor van de daders. 

Feiten in Dilbeek
DILBEEK - Op 07/11/08 werd in de Rumoldusstraat in Schepdaa een diefstal vastgesteld op een bouwwerf. Er werd een stelling gestolen.
Op 08/11/08 werd de politie in kennis gesteld, door een getuige van een diefstal uit een voertuig in de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden. De patrouille kon aan de hand van een persoonsbeschrijving een verdachte intercepteren. De persoon was in het bezit van allerlei gestolen materiaal, afkomstig van verscheidene diefstallen uit voertuigen. De verdachte bekende de feiten en werd ter beschikking gesteld van het parket. In totaal werden negen feiten van diefstal uit voertuig vastgesteld in Groot-Bijgaarden in de nabije omgeving van de Brusselstraat. Op 09/11/08 werd op de Ninoofsesteenweg in  Dilbeek de originele nummerplaat van een voertuig gestolen. Op 11/11/08 werden 3 pogingen tot diefstal uit voertuig vastgesteld in de Kaudenaardestraat in Dilbeek. 

Ongeval met licht gekwetsten
GOOIK Aan de Ninoofsesteenweg gebeurde woensdag omstreeks 15.20 uur een dubbele kop-staart aanrijding. Eerste aanrijding tussen drie voertuigen. Wanneer een vierde voertuig op de file inrijdt komen de twee voorgaande voertuigen nogmaals met elkaar in aanrijding. Twee personenauto’s zijn totaal vernield. Er zijn twee licht gewonden. Geen overbrenging naar ziekenhuis. In het ongeval zijn V.V. Rik uit Ninove, G. Roland uit Beersel, M. Christophe uit Halle en R. Virginie uit Geraardsbergen betrokken. 

GSM en GPS gestolen
TOLLEMBEEK - Tijdens de nacht van woensdag op donderdag braken dieven in een woning aan de Zwaanstraat. Dader(s) begeven zich naar de achterdeur van de keuken en breken het cilinderslot af. Vervolgens wordt de volledige benedenverdieping doorzocht. Er worden GSM toestellen en een GPS toestel ontvreemd.
Nog in de Zwaanstraat breken dader(s) terug aan de keukendeur het cilinderslot af. Een GSM, geld en waardepapieren worden ontvreemd. 

Ruit stukgeslagen
BEVER – Tijdens de nacht van woendag op donderdag noteerde de politie een poging tot diefstal uit camionnette Kerkhove in Bever. Er werd een ruit verbrijseld. Niets ontvreemd. 

Kinderkledij gestolen
GALMAARDEN – In de Stationstraat werd tijdens de nacht van woensdag op donderdag in een kledingzaak het slot opengebroken. Er werd voornamlijk  kinderkledij ontvreemd.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 nov 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 mei 2024

archief