BEVER – Kerstproms in Sint-Martinuskerk

C21

BEVER – Kerstproms in Sint-Martinuskerk

Deschuyffeleer__kerstproms_bever
 

De Pajottenlandse koren van Bever, Akrenbos, Herne, Vollezele en Tollembeek organiseren op zondag 14 december om 18u30 in de St-Martinuskerk van Bever gezamelijk een groots solidariteitsconcert. Deze unieke Kerstproms loopt overigens met de medewerking van Lisa Del Bo en Ivann (x-factor 2005). De opbrengsten zijn bestemd voor de Damiaankampen in Kinshasa (Congo) en KVLV steunt Guinée (West-Afrika).

Het Pajottenlands gelegenheidskoor met als dirigent Viviane Grisez wordt begeleid door de Golden Bis Band en Sarah Copriau. Het brengt heerlijke kerstnummers en meeslepende gospels die iedereen onmiddellijk in de juiste stemming dompelen. Lisa Del Bo en Ivann vertolken ieder dan weer prachtige kerstsfeernummers. Samen met het koor zingen beide artiesten ook zang die iedereen tot diep in de ziel raken. Klank, licht en sfeer toveren die dag de St-Martinuskerk overigens om in een heuse Kerstproms-tempel.

Deuren gaan open om 17u45 en het concert begint om 18u30.  Kaarten kosten 12 euro.  Reservatie is verplicht op 054/41 46 19 of via bart.ambi@telenet.be. Deuren om 17u45.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 10 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 30 mei 2024

archief