BEVER - Miss KVLV

C21

BEVER - Miss KVLV

Deschuyffeleer_miss_kvlv_beverdsc02620__13_
 
Deschuyffeleer_miss_kvlv_beverdsc02620__17_
Deschuyffeleer_miss_kvlv_beverdsc02620__7_
Deschuyffeleer_miss_kvlv_beverdsc02620__10_
 

Ter gelegenheid van haar vijfjaarlijks familiefeest pakte de KVLV van Bever voor de eerste keer uit met een missverkiezing onder haar leden. Elf leden waagden de stap in het onbekende.

“Teneinde het familiefeest van enige gezellige animatie te voorzien, heeft het bestuur beslist een missverkiezing onder haar leden op het programma te zetten. De kandidates krijgen acht hoofdzakelijk praktische proeven voorgeschoteld”, aldus voorzitster Liliane Mertens.

Tussen de gangen van het feestmaal door dienden de misskandidaten dan ook bloemen te schikken, hun breikunsten te demonstreren, hun zangtalent te etaleren en hun danskunsten publiek te maken. Ook minder gangbare opdrachten zoals 250 kg mannen verzamelen en voeldozen zorgden voor ludieke toestanden. Uiteraard mochten ook enkele meer intellectueel geïnspireerde proeven zoals een quiz, het bedenken van een slogan rond energie en het zoeken en zingen van een liedje niet ontbreken. 

Uiteindelijk werd Isabelle Langendries uitgeroepen tot miss-KVLV. Veerle Hansens en Sabine Vandeneeckhout werden respectievelijk eerste en tweede eredame. Naast de klassieke attributen verbonden aan een missverkiezing en een jaar lang gratis lidmaatschap mocht de nieuwe miss als hoofdprijs een Mercedes-wagen in ontvangst nemen, zij het dat dit beperkt bleef tot … een miniatuur telegeleid exemplaar.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief