BEVER – Nieuwe bakkerij en thea-room Matan

C21

BEVER – Nieuwe bakkerij en thea-room Matan

Deschuyffeleer_matan_bever_dec_08__3_
 
Deschuyffeleer_matan_bever_dec_08__7_
Deschuyffeleer_matan_bever_dec_08__4_
Deschuyffeleer_matan_bever_dec_08__9_
 

Op nagenoeg twee jaar tijd is het kleine Bever vijf nieuwe of vernieuwde handelszaken rijker. De laatste in de rij is Matan, de nieuwe bakkerij en thea-room op een boogscheut van de kerk met Manuela en Nathalie aan het roer.

Manuela en Nathalie, beiden dertigers, hebben er in een vroeger leven een administratieve job opzitten. De ene was bediende bij Jacquet in Saintes, de andere tot voor een jaar administratieve medewerkster bij de lokale Prima-kruidenierszaak.

Door omstandigheden kwamen zij met elkaar in contact. Vrij vlug ontdekten zij ook dat een gezamenlijke zaak oprichten beantwoordde aan hun beider ambitie. Aangezien Bever geen echte bakkerij meer had en hun nauwe banden met de bakkerijsector via hun vroegere jobs was de kogel vrij vlug door de kerk.

Matan staat borg voor een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten. Naast brood en banket komen ook belegde broodjes, snacks, pralines en geschenkmanden voor in het aanbod.

Wie in hartje Bever even wil verpozen bij koffie en gebak kan terecht in de smaakvolle thea-room die overigens ook heel kindvriendelijk is ingericht.

Matan aan de Plaats 68 is alle dagen open vanaf 7u30 behalve op zondag. 054/ 24 35 51.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 dec 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief