BEVER – Nieuwjaarsontvangst

C21

BEVER – Nieuwjaarsontvangst

Deschuyffeleer_nieuwjaarsreceptie_bever_2009__18_
 
Deschuyffeleer_nieuwjaarsreceptie_bever_2009
Deschuyffeleer_nieuwjaarsreceptie_bever_2009__10_
Deschuyffeleer_nieuwjaarsreceptie_bever_2009__12_
Deschuyffeleer_nieuwjaarsreceptie_bever_2009__13_
Deschuyffeleer_nieuwjaarsreceptie_bever_2009__17_

Met een druk bezochte nieuwjaarsreceptie heeft het gemeentebestuur van Bever het nieuwe jaar ingezet. In zijn toespraak wees burgemeester Luc Deneyer er op dat 2008 in zijn geheel genomen ook in Bever de geschiedenis ingaat als een economisch, politiek en financieel somber jaar.

“Dit neemt evenwel niet weg dat het voorbije jaar op gemeentelijk vlak, dankzij de inzet van de talrijke sport-, cultuur- en andere verenigingen, toch als een opmerkelijk jaar kan bestempeld worden. Buitengewone sportmanifestaties, de heksenwandeling, de Kerstproms en het bezoek aan de Italiaanse zustergemeente Arba waren hierbij de blikvangers,” aldus de burgemeester.  

Op zijn beurt had OCMW-voorzitter Michel Debleser een woordje van dank over voor vier mandatarissen voor hun meer dan twintig jaar politieke duurzaamheid. Met zijn 38-jarige politieke carrière is ere-burgemeester Simon Driscart hierbij de koploper. De overige vermeldingen gingen naar gemeenteraadslid Martine Lescrève,  schepen Marleen Flament en burgmeester Luc Deneyer.

Een bijzondere attentie ging ook uit naar gemeentewerkman Jacques Van Passenhove die onlangs met pensioen ging. Hij werkte voor de gemeente sinds 1990 onder verschillende statuten. Merkwaardig hierbij is wel dat hij in die periode gedurende vier jaar enkel tegen zijn stempelvergoeding zijn diensten aanbood aan de gemeente. Zelfs na zijn pensionering zegt hij de gemeente geen vaarwel. Zo blijft hij nog gedurende 5 uren per week aan de slag bij de gemeente voor het onderhoud van de kerkhoven. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jan 2009
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief