BEVER – Bibbem nodigt alle senioren uit op zijn gezellig samenzijn

BEVER – Bibbem nodigt alle senioren uit op zijn gezellig samenzijn

Bibbem_bever_dec_en_jan_2016-2017
© Deschuyffeleer
 

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden met tal van festiviteiten in het verschiet en ook de seniorenclub Bibbem of voluit Bever in Beweging – Biévène en Mouvement wil zich daarbij klaarblijkelijk niet onbetuigd laten. Het bestuur nodigt dan ook ter gelegenheid van de aankomende jaarwende zijn leden en eventueel nieuwe sympathisanten alvast uit op een gezellig samenzijn met een hapje en een tapje op vrijdag 9 december in het clublokaal aan het kaatsplein.

“We starten alvast met een plezante muziekquiz met deuntjes uit de golden sixties en seventies waarbij we, buiten de herkenning van de melodie, ook onze kennis van de uitvoerder(s) kunnen testen en anekdotes of speciale herinneringen ophalen”, zegt Marie-Jeanne Deschuyteneer, één van de drijvende krachten achter het gebeuren. “Daarna genieten we van een heerlijk dessertenbuffet en wie weet, misschien staat er ons ook nog een verrassing te verwachten”.
Het gezellig samenzijn start om 17u. Om organisatorische redenen worden de noodzakelijk voorafgaande inschrijvingen ingewacht bij marie.jeanne.deschuyteneer@telenet.be (0471/39.20.84) of bij Julienne Van Eeckhoudt via vdbiesheuvel@gmail.com (0485/27.39.63)
Na Nieuwjaar en dit op zondag 15 januari trekt Bibbem met gans zijn gezelschap ook nog naar Theater Elckerlyck in Antwerpen voor de Winterrevue. Wie mee wil betaalt hiervoor 50€. Hierin zijn het inkomticket en het vervoer met autocar inbegrepen. Ook hier is vooraf inschrijven, en dit liefst zo vlug als mogelijk, aangewezen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 19 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer | 11 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer | 07 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 30 aug 2017
Marc Colpaert | 27 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer | 27 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer | 21 aug 2017

archief