BEVER – De vormelingen gaan sterzingen voor Kids in Kindia

C21

BEVER – De vormelingen gaan sterzingen voor Kids in Kindia

Sterzingen_7_jan_2017_bever
BEVER – De vormelingen gaan sterzingen voor Kids in Kindia - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 7 januari trekken de vormelingen op pad om te gaan sterzingen. In kleine groepjes gaan zij dan met hun Driekoningenlied van huis tot huis in de gemeente. Pastoor Andy Penne en de catechisten Liesbeth en Annemie hopen alleszins dat de kinderen overal hartelijk en gul zullen ontvangen worden.

“De opbrengst gaat naar Kids in Kindia. Die vereniging voor het goede doel is ontstaan in Bever en opgericht door Martien Frisch. Zij heeft als nobel doel minder begoede kinderen in Guinea de kans te geven om naar school te gaan. De vormelingen hopen met hun zangtalent alvast hiervoor centjes in te zamelen en zo mee te bouwen aan de toekomst van de kinderen in Guinea”, geeft de pastoor aan.
Catechisten Liesbeth en Annemie leerden de vormelingen hiervoor alvast een eigen bewerkt tweetalig liedje aan. Bovendien maakten ze een kleine attentie voor iedereen die zijn deur en hart open zet voor de sterzangertjes en hun vriendjes in Guinea.
Op zondag 8 januari om 09u15 is er een Driekoningenviering in de Sint-Martinuskerk van Tollembeek met aanwezigheid van de vormelingen van Bever, Galmaarden en Tollembeek.
Meer info over het project Kids in Kindia via www.kidsinkindia.com of www.facebook.com/kidsinkindia
Over de betekenis van het feest van Driekoningen is er ook een filmpje van pastoor Andy Penne te bekijken via deze FACEBOOKPAGINA   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief