BEVER - Actieve cultuurraad

BEVER - Actieve cultuurraad

Logo_bever
 

De gemeentelijke raad voor cultuurbeleid van Bever zet dit jaar nog drie activiteiten op het getouw.

Eerst en vooral plant de raad samen met enkele lokale kunstenaars tijdens de dorpsfeesten een actie Creatief Bever. Elke inwoner zal hierbij de gelegenheid geboden worden onder begeleiding een kunstwerk te realiseren. Later volgt er een groepstentoonstelling. Het feestcomité van de dorpsfeesten reageert alvast opgetogen.
 
Open Monumentendag op 14 september krijgt de 20ste eeuw als thema mee. Die dag wordt dan ook een geleide wandeling uitgestippeld met opendeur in enkele historisch interessante maar inmiddels herbestemde gebouwen.
 
In het najaar start de cultuurraad met Bevernaars in beeld. In samenwerking met het stiltecentrum Rosario en volkshogeschool Arch’educ worden dan maandelijks vormings- en ontmoetingsmomenten met maatschappelijk en cultureel boeiende Bevenaars georganiseerd.
 
“Overigens pakt de gemeentelijke raad voor cultuurbeleid op termijn ook uit met een eigen website. Het is onze bedoeling hiermee fris en klantvriendelijk het cultureel leven en de activiteiten in de kijker te zetten” aldus Werner Godfroid, voorzitter van de cultuurrraad. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 17 aug 2020

archief