HERNE / BEVER – De wereld volgens auteur Bart Moeyaert

HERNE / BEVER – De wereld volgens auteur Bart Moeyaert

Bart_moeyaert
HERNE / BEVER – De wereld volgens auteur Bart Moeyaert - © Deschuyffeleer
 

De bibliotheek Petrus Naghel ontvangt op vrijdag 10 maart om 19u30 de succesvolle Vlaamse auteur Bart Moeyaert voor een lezing hoe hij de wereld ziet. De boeken, het toneelwerk en de poëzie van Bart Moeyaert zijn sinds zijn debuut in 1983 door lezers van alle leeftijden ontdekt en gewaardeerd. Daardoor bekleedt hij dan ook een aparte plaats binnen de Nederlandstalige literatuur.

De lezing belooft alleszins een avond vol verhalen te worden van het prille begin van zijn carrière en het eerste boek af tot de dag van de lezing zelf. Zo neemt Bart Moeyaert de aanwezigen mee van het jaar 1939 naar vandaag. In de tijd daartussen krijgen zij het verhaal te horen van het gezin waarin hij is opgegroeid, het verhaal over het ontstaan van zijn eerste boek en het verhaal hoe zijn ideeën evolueerden. Ook gaat hij dieper in op een aantal titels van zijn werken.
De aanwezigen krijgen door dit alles dan ook op verschillende manieren een kijk op wat hij doet en denkt. Uiteindelijk gaat het eerder om een performance dan een lezing. De aanwezigen krijgen overigens ook de gelegenheid vragen te stellen.
De inkom bedraagt 5€. Bij voorkeur wordt er vooraf ingeschreven via tineke.moonens@herne.be . Meer info op 02/397.11.50.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 apr 2018

archief