BEVER - Initiatie voetbal : Kom, kijk en speel mee

C21

BEVER - Initiatie voetbal : Kom, kijk en speel mee

Editiepajot_voetbalinitiatie_bever_foto_deschuyffeleer__1_
Koninklijke EXCELSIOR Bever. Initiatieles voetbal. Foto's: Deschuyffeleer.
 
Editiepajot_voetbalinitiatie_bever_foto_deschuyffeleer__6_
Editiepajot_voetbalinitiatie_bever_foto_deschuyffeleer__9_
 

Iedere maandagavond tot en met 23 februari organiseert Jeugd Excelsior Bever opnieuw een voetbalinitiatie voor kinderen. Met het initiatief hoopt de Beverse voetbalvereniging enerzijds de kinderen meer aan te zetten om te bewegen en anderzijds de opvolgingen en doorstroming in haar bestaande actieve voetbalteams te verzekeren.

"Jeugd Excelsior Bever wil jonge kinderen op een speelse en aangename manier laten kennismaken met de voetbalsport. In en rond de gemeente werd ondermeer via de scholen alle kinderen van 4,5 tot 6,5 jaar uitgenodigd om kennis te maken met de club en het voetbal als allround sportactiviteit”, aldus jeugdvoorzitter Gaston Debleser.

Excelsior Bever beschikt over een uitgebreide infrastructuur. Drie verlichte speelvelden met aangepaste sanitaire accommodatie zorgen er voor dat de jonge spelers in een ontspannen sfeer en in de beste omstandigheden worden opgevangen. Naast de ploegen van senioren telt Excelsior overigens 250 jeugdspelers. Samen bezetten zij 16 jeugdploegen gaande van duiveltjes tot junioren.

Vandaag kwamen door de barslechte weersomstandigheden slechts een achttal jongetjes van de veertien ingeschrevenen opdagen. Onder de begeleiding van enthousiaste en bekwame monitoren konden zij zich inleven als echte toekomstige Ronaldino’s.

Geïnteresseerden zijn alsnog welkom op maandag 16 en 23 februari om 18u15 in de sportzaal naast het gemeentehuis van Bever. Als uitrusting volstaan een T-shirt, short en joggingschoenen.

Info : Debleser Gaston 054/58 01 03 - Debleser Michel 054/58 85 81 of via  www.jeeb.tk

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief