BEVER – Infonamiddag over ‘Alcohol en Ouder Worden’

C21

BEVER – Infonamiddag over ‘Alcohol en Ouder Worden’

Bibbem_fedos_alcohol
BEVER – Infonamiddag over ‘Alcohol en Ouder Worden’ - © Deschuyffeleer
 

In samenwerking met Fedos, de overkoepelende federatie van onafhankelijke seniorenverenigingen, en Bibbem organiseert de seniorenraad op dinsdag 9 mei om 14u in zaal Camargo een infonamiddag over het gebruik van alcohol bij het ouder worden.

“Naarmate je ouder wordt, verandert er heel wat in je leven”, zegt Debby Versteldt van de gemeentelijke dienst Vrije Tijd. “De kinderen staan op hun eigen benen, je krijgt meer vrije tijd, je gaat op pensioen. Door die toegenomen vrije tijd komen er meer gelegenheden waarbij een glaasje alcohol kan gedronken wordt. Maar als je ouder wordt, kan je minder goed tegen alcohol, je lichamelijke weerstand neemt ook af. Het is dus niet slecht om even bij je alcoholgebruik stil te staan”.
“Tijdens de vorming blijven wij dan ook stilstaan bij wat alcohol met je lichaam doet en krijgen de aanwezigen allerlei tips om, indien nodig, hun consumptie aan te passen”, is nog de boodschap van Debby Versteldt.
Deelnemen kost 5€. Het is aangewezen in te schrijven voor 5 mei via debby.versteldt@bever-bievene.be of 054/51.70.86. De organisatoren voorzien ook in de mogelijkheid om zich thuis te laten afhalen en terug te brengen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief