BEVER – Een hart voor Bever

C21

BEVER – Een hart voor Bever

Repro_een_hart_voor_bever_deschuyffeleer
Foto Deschuyffeleer
Editiepajot_muur_sterreken_bever_foto_deschuyffeleer__9_
Foto Deschuyffeleer
Editiepajot_muur_sterreken_bever_foto_deschuyffeleer__6_
Foto Deschuyffeleer

Eind vorig jaar engageerden een vijftiental  inwoners van Bever zich in de werkgroep “Een hart voor Bever”. De initiatiefnemers menen dat het landschappelijk, architecturaal, cultureel en maatschappelijk erfgoed van de gemeente op een duurzame wijze moet behouden blijven en verder ontwikkeld worden.

De leden van de werkgroep willen hiertoe samen met de beleidsmensen en de adviesraden van de gemeente een langetermijnvisie ontwikkelen. IJveren voor inspraak en participatie staan daarbij hoog in het vaandel. Recent hadden zij overigens een gesprek met de burgemeester om hun initiatief aan te kondigen.

“Een hart voor Bever is opgericht om als denktank te fungeren voor het versterken van de eigenheid van ons dorp. Dit kan door geplande projecten kritisch te bekijken en ideeën aan te brengen of door initiatieven te nemen die de kwaliteit van onze leefgemeenschap verhogen”, aldus Werner Godfroid, spreekbuis van de groep.

Het verfraaien en deels opnieuw aanleggen van de Plaats is één van de projecten van de gemeente waaraan “Een Hart voor Bever” haar medewerking wil verlenen. Het is trouwens de bedoeling om ook in de toekomst met het gemeentebestuur samen te werken aan andere ideeën en projecten zoals een fundamenteel beleid rond de vele kapellen van het dorp, de trage wegen, de groenaanplantingen en de fietsroutes en -paden.

De initiatiefnemers zijn Marie Boux , Phil Castelain, Isolde Debyser, Denise Deschuyteneer, Werner Godfroid , Sofie Leconte, Jef Marinus, Bart Roelandt,  Trudo Smeesters, Bert Pappaert , Marie-Elise Vanderkelen, Thierry Van Vreckem, Sabine Vermassen, Peter Vrancken  en Johan Vriens.

Toetreden tot de groep is mogelijk voor iedereen die Bever een warm hart toedraagt.
Info : werner.godfroid@skynet.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief