BEVER – Jubileumfeest voor 10-jarig bestaan Bibbem

C21

BEVER – Jubileumfeest voor 10-jarig bestaan Bibbem

Bibbem_10_jaar
BEVER – Jubileumfeest voor 10-jarig bestaan Bibbem - © Deschuyffeleer
 

Voor de viering van haar 10-jarig bestaan organiseert de seniorenbeweging Bibbem (Bever in Beweging of Biévène en Mouvement’) op zaterdag 17 juni vanaf 18u30 een gezellige ontspanningsavond in de parochiezaal met vooral dansmuziek uit de ‘jonge tijd’ van de leden. Ook voor de niet-dansers valt er dan alleszins flink wat te beleven met onder meer volksspelen, kaarten en een diapresentatie om de kennis over ‘hun’ Bever op peil te houden. En op het einde van de feestavond wordt iedereen ook nog eens bedacht met een leuke verrassing.

“Zeker om hun dans- en ook hun andere energie op peil te houden kunnen de aanwezigen zich die avond ook nog te goed doen aan overheerlijke croque-monsieurs en boterhammen met platte kaas en radijsjes”, zegt voorzitter Marie-Jeanne Deschuyteneer. “Voor de sfeer zouden wij vanuit het bestuur ook graag zien dat de aanwezigen zich uitdossen in een outfit van de jaren 60-70-80”.
Begerigen om deel te nemen aan de feestavond dienen zich uiterlijk maandag 12 juni aan te melden via marie.jeanne.deschuyeneer@telenet.be (0471/39.20.84) of vdbiesheuvel@gmail.com (0485/27.39.63).
Wie lid wil worden van Bibbem kan zich eveneens via voornoemde contactpunten aanmelden. Het lidgeld bedraagt 20€ op jaarbasis, voor de partner is dat 15€. “Dat lidgeld laat ons toe ieder jaar opnieuw enerzijds een waaier aan activiteiten op te zetten en anderzijds de werkings- en verzekeringskosten te dekken. Bovendien geeft het lidmaatschap recht op verminderde bijdrages voor deelname aan de activiteiten”, aldus nog immer bezige bij Marie-Jeanne Deschuyteneer.       
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief