HERNE / BEVER – Tweedaagse kunsttentoonstelling bij Art Valley

C21

HERNE / BEVER – Tweedaagse kunsttentoonstelling bij Art Valley

Affiche
HERNE / BEVER – Tweedaagse kunsttentoonstelling bij Art Valley - Affiche
 
Dsc07276
HERNE / BEVER – Tweedaagse kunsttentoonstelling bij Art Valley - Het gastenpaar Joëlle Van Oers en Johan Laurent - © Deschuyffeleer
 

Naar jaarlijks gebruik nodigt Art Valley, de kunstgalerij in open lucht in een onvervalst stukje Pajottenland in Sint-Pieters-Kapelle, tijdens het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 juni opnieuw alle kunstliefhebbers uit op zijn tweedaagse kunsttentoonstelling. Die tentoonstelling krijgt er ook dit jaar een internationaal tintje bij door de aanwezigheid van twee buitenlandse kunstenaars.

De jongste jaren hebben het gastenpaar Joëlle Van Oers en haar partner Johan Laurent Art Valley weten uit de bouwen tot een gezellige ontmoetingsplaats voor mensen die van kunst houden en daarbij ook de heerlijkste Pajotse streekproducten en warme gemoedelijkheid weten te waarderen. Bovendien kregen door de tentoonstellingen ook al tientallen kunstenaars de gelegenheid hun werken aan een breed publiek voor te stellen.
Dit jaar wordt dan ook de ingeslagen weg verder bewandeld. Deze keer zijn het Michaël Peetermans, Sculpture Westende, de Duitse Susanne Kramer, Bayram Balkis, Josée Pollet, Jan Clement, de Nederlandse Sonja Smulders, Aafifa Menfalout, Marie-Josée Delhoux, Luc Delvaux, Vreni Baeyens, Catherine Eglem, Wilfried Schol, Phil Coucke, Christine Collard en Joëlle Van Oers zelf die de bezoekers vergasten op een uitgebreid aanbod creaties uit allerlei kunstvormen zoals schilderkunst, fotografie, sculptuur, zandsculptuur, kant-textielkunst en hoedenkunst.
Naast de tentoonstelling zijn er ook nog workshops zandscultuur en een workshop soulcollage met Katelijn Vanacker. Op zaterdag is er eveneens een optreden van zanger Jan Vanlaet met zijn nieuw soloproject ‘Single Tear Person’. Nog op zaterdag van 16 tot 17u is er ook een happy hour aangeboden door brouwerij Boon met onder meer haar welbekende oude kriek en gueuze.
Art Valley is gelegen in de Heydestraat 6 in deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle. De tentoonstelling is vrij toegankelijk op zaterdag van 14 tot 21u en op zondag van 11 tot 18u.
Overigens staat er ook al een tweede jaarlijkse tentoonstelling in Art Valley op stapel en dit tijdens het weekend van 26 en 27 augustus.
Meer info op www.artvalley.be .         
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 jun 2024
Marc Colpaert | 10 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief