BEVER/HALLE – Swingende showavond van dansgroep Camargo komt er weer aan

C21

BEVER/HALLE – Swingende showavond van dansgroep Camargo komt er weer aan

Camargo_2017
BEVER/HALLE – Swingende showavond van dansgroep Camargo komt er weer aan - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 16 september om 19u doet de ruim 100-koppige Beverse dansgroep Camargo onder de leiding van Peggy Reygaerts ongetwijfeld het Heilig Hart & College in Halle opnieuw op zijn grondvesten daveren met haar jaarlijkse showavond. Thema dit jaar is de ‘Top 20’.

Dansgroep Camargo is een dansgroep voor iedereen vanaf de leeftijd van 4 jaar. Wie zin heeft om te swingen, dansen en op te treden voor een groot publiek is er steevast welkom, ook al is het maar om eens een kijkje te komen nemen. De oefensessies gaan door in zaal Camargo. De leden worden ingedeeld in verschillende groepen. De jongste groep ‘Prinsesjes en de Prinsen’ is voorbehouden voor de kinderen van de 2de en de 3de kleuterklas. Bij de ‘Shakers’ zijn de leerlingen van het 1ste en het 2de leerjaar welkom. De leerlingen van het 3de en het 4de leerjaar behoren tot de ‘Swingers’. Op hun beurt maken de dansers van het 5de en het 6de leerjaar de groep de ‘Dance Stars’ uit. De ‘Funky’s’ dan weer zijn de leerlingen uit het 1ste middelbaar terwijl vanaf het 2de jaar middelbaar alle dansers uitgroeien tot rasechte ‘Dance Queens’.
De toegang tot het gebeuren kost 12€. Voor kinderen onder de 12 jaar dient 8€ betaald. Plaatsen kunnen gereserveerd worden via dansgroepcamargo@gmail.com of 0474/29.98.53.
Inschrijvingsdag
Wie zin heeft aan te sluiten bij de dansgroep, die het levenslicht zag in 1989, kan daartoe terecht op de inschrijvingsdag op zaterdag 30 september van 10u tot 12u in zaal Camargo, Kerkhove 26. Meer info kan eveneens via voornoemde contactpunten. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief