BEVER – ‘Friday the 13th’ veelbelovend thema voor de 13de Halloweentochten van Klimax

C21

BEVER – ‘Friday the 13th’ veelbelovend thema voor de 13de Halloweentochten van Klimax

Affiche_halloween_2017
BEVER – ‘Friday the 13th’ veelbelovend thema voor de 13de Halloweentochten van Klimax - Affiche
 
Halloween_bever_1_2017
BEVER – ‘Friday the 13th’ veelbelovend thema voor de 13de Halloweentochten van Klimax - Foto ingezonden
 
Halloween_bever_2_2017
BEVER – ‘Friday the 13th’ veelbelovend thema voor de 13de Halloweentochten van Klimax - Foto ingezonden
 

‘FRIDAY the 13th’ is het thema dat het bestuur van fietsclub Klimax dit jaar koos voor haar inmiddels welbekende Halloween mountainbike- en wandeltochten. Niet toevallig is de fietsclub daarmee ook al aan de 13de editie van het gebeuren toe. Door hun originaliteit, het decor en de puike organisatie zijn de tochten overigens uitgegroeid tot een fel gesmaakt gebeuren niet alleen in het Makrallendorp maar ook in de wijde omgeving ervan.

Steeds stijlvol en verrassend 
Ook dit jaar waakt het bestuur van Klimax samen met zijn medewerkers over het stijlvol verloop van de tochten. Geen inspanning wordt geschuwd om de deelnemers in een heuse Halloween-sfeer onder te dompelen. Zo mogen de wandelaars zich zeker ook dit jaar aan tal van verrassende taferelen en hoogstaande technische snufjes verwachten.
De mountainbikers wacht zoals gebruikelijk een parcours van 30 km dwars door bossen en langs de vele veldwegen die Bever rijk is. Een afzonderlijke bevoorrading van de wandelaars met, hoe kan het ook anders, glühwein en pompoenensoep is voorzien ongeveer halverwege het parcours. Bike-wash, douches en een pechverleningsdienst behoren uiteraard tot de faciliteiten. Na de inspanningen kan er alvast ook nog nagenoten worden van een heerlijke gratis pannenkoek al dan niet in combinatie met een kop geurende koffie of met een stevig versterkend drankje.
Voor de wandelaars dan weer is er een nieuw en leuk parcours uitgestippeld van om en bij de 7 km midden door de Beverse kouters en bosjes. Dat parcours is volledig gescheiden van dit van de MTB-ers. Ook de wandelaars wacht een bevoorrading met glühwein en pompoenensoep evenals talrijke andere versnaperingen. Onderweg is het wel ook opletten geblazen voor de 13 ongelukken die hen kunnen overkomen. Ook hier kan iedere deelnemer zich na afloop nog eens te goed doen aan een lekkere warme pannenkoek.
Er kan ingeschreven en gestart worden vanaf 19u tot 20u30 in de kantine aan het voetbalterrein aan het gemeentehuis. Deelnemen kost 5€. Voor kinderen -12 jaar wordt een bijdrage gevraagd van 1€.
De tochten zijn een organisatie van MTB Klimax Bever en worden mede mogelijk gemaakt door de steun van het gemeentebestuur en door de sponsoring van de nationale Loterij.
Meer info via klimax.mtbever@gmail.com of 0485/59.66.31.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief