Team 63 wint Goedgezinde BEVERse Quiz

Team 63 wint Goedgezinde BEVERse Quiz

Team_63_winnaars
Team 63 wint Goedgezinde BEVERse Quiz - Foto ingezonden
 
De_fanfare_spk_2de_plaats
Goedgezinde BEVERse Quiz 2017 - Foto ingezonden
 
Fc_botjes_3de_plaats
Goedgezinde BEVERse Quiz 2017 - Foto ingezonden
 

De 3de editie van de Goed Gezinde Beverse Quiz was een kolfje naar de hand van Team 63. Die ploeg scoorde 99 punten en mocht zo met de hoofdprijzen naar huis. Het podium werd vervolledigd door de Fanfare Sint-Pieter-Herleving (95) en FC Team Botjes (89). In totaal namen 19 ploegen deel aan de quiz in een organisatie van leden van de plaatselijke CD&V-afdeling. De opbrengst gaat naar KIK.

De teams, ieder bestaande uit vier leden, kregen zes reeksen vragen en doordenkertjes voorgeschoteld rond tien thema’s: sport, media, actua Bever, humor, foto, culinair, algemeen, wetenschap, Beverse geschiedenis en muziek. De zesde en laatste reeks hield een praktische proef in. “De eerste twee reeksen waren opgevat als een hersenopwarmigsronde”, zegt Patrick Capiau, één van de drijvende krachten achter de organisatie. “Reeks drie was dan weer een raketronde en in de reeksen 4 en 5 werd ook nog eens een droedel als doorloper meegegeven om op te lossen. Gedurende de ganse quiz was er ook een rode draad. De ploegen kregen hiervoor vijf hints aangereikt om ook die opdracht tot een goed einde te brengen”.
De opbrengst van de quiz is net zoals vorig jaar bestemd voor Kids in Kindia, het project van onder meer Martien Frisch, Marleen Schoenmaekers en Luc Plasman in samenwerking met de plaatselijke gemeentelijke basisschool Ak’cent ten voordele van ‘Le Dauphin’, een basisschool in Féréfou, een buitenwijk in Kindia in het Afrikaanse Guinée. Zo kreeg dat project bij de vorige editie van de quiz al een cheque van 350€ overhandigd.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 jul 2018
Marc Colpaert | 12 jul 2018
Marc Colpaert | 12 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jul 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 05 jul 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2018
Godelieve Deschuyffeleer | 07 jun 2018

archief