BEVER – Bibbem gaat ‘Op zoek naar madonna’

BEVER – Bibbem gaat ‘Op zoek naar madonna’

Aankondiging_bibbem_madonna
BEVER – Bibbem gaat ‘Op zoek naar madonna’ - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 17 december reist het Bibbem-gezelschap af naar de stadsschouwburg in Mechelen om er de vertoning bij te wonen van de musical ‘Op zoek naar madonna’, een uniek muzikaal en visueel spektakel gebracht door de gebaren-toneelgroep ‘Het Luisterend Oog’. De organisatie staat alleszins ook open voor niet-leden. Na de voorstelling krijgen de deelnemers eveneens nog de gelegenheid de kerstmarkt in hartje Mechelen te bezoeken.

‘Op zoek naar Madonna’ richt zich zowel tot doven als slechthorenden als horenden en is daarom dan ook uniek in het spektakelgebeuren in het algemeen. De toeschouwers hoeven geen Vlaamse gebarentaal te kennen om alles te kunnen opvolgen want de muziek schalt door de boxen terwijl de acteurs in Vlaamse gebarentaal zingen. Ogen worden hierbij met oren verbonden en dat levert dan ook puur genieten op.
‘Het Luisterend Oog’ neemt tijdens de voorstelling de toeschouwers mee op een reis doorheen Vlaanderen en de wereld op zoek naar dé ware madonna. Zij krijgen dan ook de gelegenheid kennis te maken met een reeks madonna’s waaronder de ‘Onze-Lieve-Vrouw van Vlaanderen’ maar ook de ‘Queen of pop’. Het is aan de toeschouwers uit te maken welke madonna uiteindelijk hun hart heeft weten te bekoren.
Caroline en Ludwig Neefs zijn de meter en de peter van ‘Op zoek naar madonna’. Ludwig Neefs is een zoon van de in 1980 overleden zanger en tevens voorvechter van het Vlaamse lied en van de Vlaamse kleinkunst Louis Neefs en de broer van zanger Gunther Neefs.
Deelnemen met inbegrip van het busvervoer kost 25€ voor de leden en 30€ voor niet-leden. Er wordt vertrokken op de Plaats om stipt 13u30. Vooraf inschrijven is een must en gebeurt liefst zo snel als mogelijk via marie.jeanne.deschuyteneer@telenet.be (0471/39.20.84) of jpc@gmail.com (0495/66.68.75). 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 17 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 sep 2018
Marc Colpaert | 23 aug 2018
Marc Colpaert | 31 dec 2016

archief