BEVER – Kerstboomverbrandig blikt het eindejaarsfeestgedruis in

C21

BEVER – Kerstboomverbrandig blikt het eindejaarsfeestgedruis in

Editiepajot_bever_kerstboomverbranding_-_deschuyffeleer__36_
BEVER – Kerstboomverbrandig blikt het eindejaarsfeestgedruis in - © Deschuyffeleer
 
24852278_10214976599028875_2983948470324608231_n
BEVER – Kerstboomverbrandig blikt het eindejaarsfeestgedruis in - © Deschuyffeleer
 

Traditiegetrouw organiseren de jeugdraad en de jeugddienst ook dit jaar een kerstboomverbranding. Die vindt plaats op zaterdagavond 13 januari achter het kaatsplein in het centrum. Wie zijn afgedankte kerstboom liever kwijt is dan rijk zet hem nu gewoon buiten aan de straatkant. Woensdag 10 of donderdag 11 januari tussen 18 en 22 u komen de jongens en meisjes van Chiro Bever de kerstbomen dan alvast gratis ophalen.

Nu toch al ettelijke jaren gaat in Bever de kerstboomverbranding telkens gepaard met flink wat leute en plezier. Ook dit jaar geven het gemeentebestuur, de adviesraden en een twintigtal verenigingen en handelaars afspraak op en rond het kaatsplein om er als afsluiter van het eindejaarsfeestgedruis samen iets bijzonder van te maken. Drankjes, hapjes, sfeermuziek, kinder- en vuuranimatie maken van de verbranding dan ook deze keer ongetwijfeld een evenement met voor elk wat wils.
Omstreeks 21u is het ogenblik van de verbranding aangebroken en mogen de Makrallen dan naar hartenlust een vuurtje stoken.
Wie volop van het vuurspektakel wil genieten doet er goed aan om zich te voorzien van een zaklamp en aangepast schoeisel. De verbranding heeft immers plaats op een weide juist achter het kaatsplein.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief