BEVER – Open voor de Mens pakt uit met dialoogavonden naar de inwoners toe

BEVER – Open voor de Mens pakt uit met dialoogavonden naar de inwoners toe

Ovdm_praatavonden_2018
BEVER – Open voor de Mens pakt uit met dialoogavonden naar de inwoners toe - Folder
 

Met vier dialoogavonden wil Open voor de Mens, de huidige minderheidsfractie in de gemeenteraad, ook de mening van de inwoners van het Makrallendorp kennen voor het opstellen van zijn verkiezingsprogramma in de aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. ‘Wat verwacht u van uw gemeentebestuur na de verkiezingen van 14 oktober 2018?’ is daarbij het leidmotief.

Open voor de Mens wil zo graag de mening van de inwoners kennen over onder meer mobiliteit en verkeersveiligheid, milieu en ruimtelijke ordening, welzijn en zorg evenals sport, cultuur en onderwijs.

Laat uw stem horen!
“Met onze dialoogavonden hopen wij te ontdekken wat voor de mensen belangrijk is”, licht woordvoerder Werner Godfroid het initiatief toe. “Wellicht hebben onze inwoners ideeën en suggesties die ook nieuw zijn voor ons. Waar liggen hun prioriteiten? Waar moeten we zeker aandacht aan besteden? Aan politiek doen is immers keuzes maken. Wij willen nu alle inwoners de kans geven met ons te spreken want op basis van die gesprekken en in de lijn van onze visie stellen we daarna pas ons verkiezingsprogramma op. Wij roepen dan ook alle Bevernaars op tijdens de dialoogavonden hun stem te laten horen. De uitnodiging wordt dezer dagen dan ook in alle brievenbussen van de gemeente bedeeld”.
De dialoogavonden in Gasthof Rigaux (Plaats 9D) zijn gespreid over een periode van vier maanden, één per maand en telkens over specifieke thema’s. Er wordt telkenmale gestart om 19u30 en afgesloten met een vriendschapsdrink.
Starten met mobiliteit en verkeersveiligheid
Mobiliteit, verkeersveiligheid, straten en pleinen zijn de thema’s die tijdens de eerste dialoogavond op donderdag 15 maart aan bod komen. Hoe de verkeersveiligheid verbeteren? Welke straten zijn aan herstelling toe? Hoe de verkeersproblematiek aan de school oplossen? …
Op donderdag 12 april komen onder meer milieu, een propere gemeente, ruimtelijke ordening, energie, streekeconomie aan de beurt. Welzijn in het algemeen en meer specifiek jeugd, senioren, kinderopvang, zorg en dienstbetoon dan weer worden tegen het licht gehouden op donderdag 17 mei. Afgesloten wordt er op donderdag 14 juni met sport, sportinfrastructuur, cultuur, onderwijs, verenigingen en aanverwante items.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 03 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 27 apr 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 27 apr 2019

archief