BEVER – Wie wil er deelnemen aan attractieve jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie?

BEVER – Wie wil er deelnemen aan attractieve jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie?

Jeugdregio_zomer_2018_achterkant
BEVER – Wie wil er deelnemen aan attractieve jeugdactiviteiten tijdens de zomervakantie?
 

Ook dit jaar organiseert de jeugdregio Pajottenland, waartoe ook Bever behoort, in de zomervakantie een reeks gezamenlijke activiteiten voor de jongeren uit het werkingsgebied van de zes Pajotse gemeenten. Gelet op het succes van de vorige jaren is tijdig inschrijven alvast de boodschap.

De reeks begint op donderdag 12 juli met een Woodkid-dag op de Gooikse Kesterheide voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De deelnemers duiken daar een ganse dag de bossen in, leren er sjorren, krijgen survivaltips mee, doen er intensief aan sport en leren er ook hun eten klaarmaken boven een zelfgemaakt kampvuur. Deelnemen kost 15€.
Op donderdag 26 juli kunnen de kids vanaf de leeftijd van 5 jaar zich laten onderdompelen in het leven op een boerderij en dit in het Haciendahof in Sint-Pieters-Kapelle. Deelnemen kost hier 10€.
Het gezelschap trekt vervolgens op donderdag 16 augustus vanaf 09u30 op Avonturendag naar The Outsider Vlaamse Ardennen in Oudenaarde. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen een groep voor kinderen van 6 tot 12 jaar en een groep voor jongeren +12 jarigen. De deelnemers worden hierbij uitgedaagd het avontuur aan te gaan en zich uit te leven onder meer op het moerasparcours, op de mega sup (stand up peddeling) en in speleo in een grot. Droge kledij wordt hierbij geenszins gewaarborgd. De kostprijs bedraagt hier 20€. Voor het vervoer wordt een bus ingezet.
De zomervakantie wordt op donderdag 30 augustus afgerond met een uitstap naar het pretpark Bellewaerde met onder meer zijn Huracan, zijn Boomerang, zijn River Splash en zijn verzameling van 300 exotische dieren. Hier zijn kinderen van 8 tot 16 jaar welkom. De deelnameprijs hiervoor bedraagt 25€ en ook hierbij wordt voor het vervoer een bus ingezet.
Voor meer info en inschrijven dient vooraf en best tijdig contact opgenomen met de gemeentelijke jeugddienst via debby.versteldt@bever-bievene.be of 054/58.89.25.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 05 dec 2018
Marc Colpaert | 20 nov 2018
Marc Colpaert | 19 nov 2018

archief