BEVER – Ook opnieuw rommelmarkt tijdens de Dorpsfeesten

BEVER – Ook opnieuw rommelmarkt tijdens de Dorpsfeesten

Rommelmarkt
BEVER – Ook opnieuw rommelmarkt tijdens de Dorpsfeesten - © Descfhuyffeleer
 

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Dorpsfeesten tijdens het weekend van vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus zet de plaatselijke Gezinsbond opnieuw op en rond het petanqueplein een rommelmarkt op. Daarmee zijn de organisatoren toe aan de tweede hun editie van het immer sympathiek gebeuren. De rommelmarkt zelf gaat door op zondag van 8 tot 15u.

Gelet op het succes van de eerste editie verwachten voorzitter Kimberley Batselier, ondervoorzitter Jozef Verheirstraeten en secretaris Patrick Capiau ook deze keer een grote opkomst zowel van de standhouders als van de bezoekers. De rommelmarkt kadert immers in het geheel van de Dorpsfeesten. Naast de rommelmarkt staan er zo op zondag dan ook nog tal van andere leuke activiteiten op stapel om het de bezoekers én aan de Dorpsfeesten én aan de rommelmarkt naar hun zin te maken.

De standhouders kunnen beschikken over één of twee staanplaatsen, ieder van 3m x 2m, aan 5 euro per standplaats. De verkoop van voedingswaren, dranken en nieuwe artikelen is niet toegelaten. Het opstellen van de standen kan van 06u30 tot 08u. Reserveren is nodig en kan via gezinsbond.bever@gmail.com, bakkerij Matan op Eeckhout 4a of via deze link.

De inschrijvingen dienen wel te gebeuren voor 12 augustus.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 30 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 03 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 27 apr 2019

archief