BEVER – Resterende PWA-gelden zijn geschonken aan het OCMW

BEVER – Resterende PWA-gelden zijn geschonken aan het OCMW

Hi-cdenv_3_maart-_mw20310
BEVER – Resterende PWA-gelden zijn geschonken aan het OCMW - Foto ingezonden
 

Ook in Bever werd de werking van het Plaatselijk Werkgelegenheidschap (PWA) afgesloten en in hetzelfde domein vervangen door het nieuw Wijk-Werken. Het PWA was in iedere gemeente werkzaam in een vzw-vorm. Het overblijvend budget werd nu geschonken aan het OCMW.

“Met eenparigheid van stemmen is er op de laatste algemene vergadering  beslist om het bedrag van 7000 euro te schenken aan het OCMW, met als voorwaarde evenwel deze gelden te gebruiken voor een aantal werkgelegenheidsinitiatieven binnen het OCMW”, weet voorzitter Patrick Capiau hieromtrent mee te delen. “Deze schenking is het resultaat van een goede werking en van samenhorigheid binnen het bestuur van het PWA, waartoe iedereen zijn of haar steentje heeft bijgedragen. Het bedrag is officieel overgeschreven op de rekening van het OCMW. Dit komt dan ook rechtstreeks ten goede aan de inwoners van onze gemeente”.
 
Als lid van CD&V Bever heeft voorzitter Patrick Capiau bij dit alles ook nog een welgemeend dankwoord in petto: “Als voorzitter van het PWA gedurende de legislatuur 2012-2018 wil ik ieder lid van de raad van beheer en de leden van de algemene vergadering zeker danken voor hun inzet gedurende de voorbije zes jaar. Het was een waar genoegen om voorzitter te zijn”.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 18 nov 2019
Marc Colpaert | 31 dec 2016

archief