HERNE/BEVER/GALMAARDEN – Gezamenlijke Buitenspeeldag in het Dominicanessenklooster

HERNE/BEVER/GALMAARDEN – Gezamenlijke Buitenspeeldag in het Dominicanessenklooster

Flyer_bsd_2019
HERNE/BEVER/GALMAARDEN – Gezamenlijke Buitenspeeldag in het Dominicanessenklooster - © Deschuyffeleer
 

Op woensdagnamiddag 24 april organiseren ook de jeugddiensten van Bever, Herne en Galmaarden samen Buitenspeeldag in het Dominicanessenklooster aan de H. Geeststraat in Herne. Buitenspeeldag is een jaarlijks initiatief van de gespecialiseerde TV-zenders voor kids, de gemeenten en de Vlaamse overheid om de kinderen aan te zetten meer buiten te spelen. Als steun zenden de kidsTV's die namiddag niet uit.

De activiteiten in het klooster starten om 13u30 en lopen door tot 17u. Het zijn de (groot)ouders die instaan voor de begeleiding van hun kapoenen. Voor elk kind wordt wel een vieruurtje voorzien.
 
Aan activiteiten is er alleszins geen gebrek met attractieve springkastelen, een speeltuin, een knutselhoek, een blote voetenpad, een speelhoek met kubb, airhockey en reuze jenga, eendjes vissen en potten gooien, grote zeepbellen maken en meewerken aan een reuze schilderij. En als animatie zijn er hoelahoop initiatie, grime, ballonplooien, workshop café Courgette evenals voetbalinitiatie door FC Herne.
 
Jammer genoeg is de parking van het klooster door de herinrichtingswerken niet beschikbaar. Er dient derhalve geparkeerd te worden in de omliggende straten.
 
Er dient niet vooraf ingeschreven te worden.
 
Meer info bij de drie gemeentelijke jeugddiensten.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2019
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 17 aug 2019
Hugo Devillé | 11 aug 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2019
Marc Colpaert | 31 dec 2016

archief