BEVER - Start to Bike met Klimax

C21

BEVER - Start to Bike met Klimax

Editiepajot_bever_klimax_start_to_bike_foto_s_deschuyffeleer__3_
Klimax en een groep "start to bikers". - Foto's Deschuyffeleer.
 
Editiepajot_bever_klimax_start_to_bike_foto_s_deschuyffeleer__6_
 
Editiepajot_bever_klimax_start_to_bike_foto_s_deschuyffeleer__2_
 

Voor de Beverse fietsclub Klimax startte de tweede editie van ‘start to bike’. De 29 starters die om 9u op de Plaats hun opwachting maakten werden in verschillende groepen verdeeld. De groep met deelnemers met weinig of geen fietservaring kreeg onder begeleiding van volleerde Klimaxers een rustig parcours van om en bij de 25 km voorgeschoteld.

Met start to bike beoogt Klimax de recreant-fietser voor wie deelnemen veel belangrijker is dan de gemiddelde snelheid of het aantal afgelegde kilometers aan te spreken. Ook viseren zij bikers die de deelname zien als een gezonde ontspanning.

De Beverse versie van Start to Bike loopt tot eind september. Iedere zondagmorgen om 9u, weer of geen weer, wordt er aan een aangepast tempo gefietst. Iedere week krijgt de deelnemer sowieso een ander stukje natuur te zien en worden er steevast ook andere vrienden gemaakt. Deelnemen is gratis en vrijblijvend voor vrouwen en mannen vanaf 15 jaar. Er wordt in groep vertrokken en in groep aangekomen en iedereen houdt zich aan het verkeersreglement. Om administratieve redenen kan Klimax voor de deelnemers geen specifieke verzekering nemen. Iedereen fietst dus veilig op eigen risico.

Heb je nog geen degelijke fiets? Klimax raadt u aan om in eerste instantie geen fiets aan te schaffen. Zij kunnen u een fiets ter beschikking stellen voor een paar dagen, zodat u best kunt aanvoelen wat voor u de meest geschikte fiets is.

Het dragen van een helm en eventueel ook fietshandschoenen wordt sterk aanbevolen.

Bijkomende info: 0485/59 66 31 of http://www.klimax-mtbever.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief