BEVER – Gezinsbond pakt voor de eerste keer uit met Familie Fit Beweegdorp

BEVER – Gezinsbond pakt voor de eerste keer uit met Familie Fit Beweegdorp

Familiefitdorp_bever
BEVER – Gezinsbond pakt voor de eerste keer uit met Familie Fit Beweegdorp - © Deschuyffeleer
 

In samenwerking met Gezinssport Vlaanderen zet Gezinssport Bever met voorzitter Philippe Soudan op zondag 18 augustus een Familie Fit Beweegdorp op in het gehucht Bloemendael. Sporten en bewegen, zowel individueel als in gezinsverband en zowel jong als oud, staan daarbij centraal. Het gebeuren is overigens voor iedereen toegankelijk.

“De deelnemers krijgen in het beweegdorp een ruime keuze uit een resem originele, sportieve en speelse doch steeds voor iedereen best haalbare sportactiviteiten. Voor de meeste activiteiten wordt er ook begeleiding voorzien”, zegt coördinator Patrick Capiau. “Als houten spelen zijn er kubb, mölkky en croquet. Als new games zijn parachute- en wereldbalspelen, skilattenrace en rupsloopband voorzien. Blikwerpen, boogschieten en ringwerpen zijn dan weer de behendigheidsspelen. Wie aan reuze spelen wil deelnemen kan dat in jenga, mikado, megatwister en hinkelen. Bal- en netspelen zijn er ten slotte met voetbal, hockey, indiana en reuzebadminton”.
 
Het beweegdorp, dat open is van 12 tot 18u, wordt ingeplant op een weide ter hoogte van Bloemendael 11. Leden van de plaatselijke gezinssportbond en de gezinsbond kunnen gratis deelnemen. Voor niet leden kost deelnemen slechts 1€. Er zijn ook doorlopend hamburgers verkrijgbaar.
 
Inschrijven is wenselijk via deze link  Contact voor meer info via voorzitter Philippe Soudan (0472/78.67.15) of coördinator en clubverantwoordelijke Patrick Capiau (0477/72.53.26).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief