BEVER – Rommelmarkt tijdens dorpsfeesten nu goed zichtbaar opgesteld

BEVER – Rommelmarkt tijdens dorpsfeesten nu goed zichtbaar opgesteld

Foto_pers
BEVER – Rommelmarkt tijdens dorpsfeesten nu goed zichtbaar opgesteld - Ingezonden
 

Tijdens de dorpsfeesten pakt de Gezinsbond Bever op zondag 25 augustus nu reeds al voor de derde keer opnieuw uit met een rommelmarkt. Een en ander wordt wel aan het concept gewijzigd vooral om de standhouders de waarborg te bieden zich met hun aanbod afdoend in het gezichtsveld van de grote schare bezoekers aan de dorpsfeesten te kunnen ophouden.

Nieuw is dat de standplaatsen nu in eerste instantie lopen vanaf het postkantoor in de richting van de Plaats om daar dan het straatje naar het petanqueplein in te slaan. Die nieuwe opstelling maakt dat de bezoekers en de deelnemers aan de verschillenden activiteiten van de dorpsfeesten eveneens de gelegenheid krijgen geboden een kijkje te kunnen nemen op de rommelmarkt.
 
Nog een wijziging is dat de markt pas aanvangt om 11u. De gewestweg die doorheen het centrum loopt kan immers pas dan voor het verkeer afgesloten worden. Standhouders kunnen zich evenwel al aanmelden vanaf 10u30. De markt wordt afgesloten om 18u30. Er zijn 40 standplaatsen ter beschikking. Het verkopen van dranken en voedsel is niet toegelaten.
 
Inschrijven kan alsnog via deze link. (Inschrijvingsformulier Rommelmarkt).
 
Meer info kan via secretaris Patrick Capiau (0477/72.53.26). 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020

archief