BEVER – Culiniare wandeling ten voordele van Kids in Kindia

BEVER – Culiniare wandeling ten voordele van Kids in Kindia

Kik-wandeling_mail
BEVER – Culiniare wandeling ten voordele van Kids in Kindia - Affiche
 

Het bijzonder gemotiveerd gezelschap rond roerganger Martien Frisch organiseert op zondag 8 september opnieuw in het kader van zijn project Kids in Kindia (KIK) een aanlokkelijke culinaire wandeling ten voordele van de school Le Dauphin in Guinée. Als alles naar wens verloopt verwacht het team daarbij dit keer ook een delegatie van de school op het gebeuren te mogen begroeten.

Onderwijsproject
 
KIK is een onderwijsproject in een buitenwijk van het Guinéese Kindia en loopt in samenwerking met de gemeentelijke basisschool Ak'Cent. De opbrengst van de culinaire wandeling gaat deze keer naar de aanleg en de inrichting van de speelplaats van de nieuwe school van Le Dauphin. Twee jaar terug pakte het team uit met zijn eerste culinaire wandeling. Mede door de originaliteit van het opzet werd het meteen een schot in de roos. De opbrengst was toen bestemd voor de bouw van het dak van de school.
 
Een heuse maaltijd
 
De wandeling wordt ook deze keer opgezet onder het motto 'Onderweg voor Guinée – Kids in Kindia' en beslaat goed 8 km. Op het parcours krijgen de deelnemers op meerdere locaties de gelegenheid opeenvolgend te genieten van een aperitief, soep, een voorgerecht met drankje, een hoofdgerecht met drankje en een dessert met koffie of thee. Er kan gestart worden aan Ak'Cent tussen 10u30 en 12u. Volwassenen betalen 45€, kinderen -14 jaar 20€ terwijl kids -3 jaar gratis worden toegelaten. Inschrijven kan tot en met 28 augustus via luc.plasman1@telenet.be . De inschrijving is pas geldig na overschrijving van het deelnamegeld met vermelding aantal volwassen/kinderen op rekeningnummer BE29 6528 4617 7764. Het aantal deelnemers is beperkt. Tijdig inschrijven is dan ook de boodschap.
 
Alle haltes op de wandeling zijn eveneens bereikbaar met de wagen. Niet-wandelaars zijn eveneens welkom op de speelplaats van de school vanaf 14u30 om hun steentje bij te dragen ten voordele van het project. Dat kan dan tijdens een gezellige babbel en bij het genieten van lekkere home-made' taart.
 
Meer info over het project en de culinaire wandeling op www.kidsinkindia.com en op de facebookpagina KIK-kids in Kindia. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2019
Godelieve Deschuyffeleer
Affiche
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 31 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 30 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2019
Marc Colpaert | 31 dec 2016

archief