BEVER - Dansgroep Camargo is klaar voor een nieuw spetterend dansjaar

BEVER - Dansgroep Camargo is klaar voor een nieuw spetterend dansjaar

Camargo_dansjaar_19-20_ep__1a_
BEVER - Dansgroep Camargo is klaar voor een nieuw spetterend dansjaar - Peggy,Shania,Lynn, Gioia, Ines, Margot, Lisa, Tatiana en Kaat - © Deschuyffeleer
 
Camargo_dansjaar_19-20_ep__1b_
BEVER - Dansgroep Camargo is klaar voor een nieuw spetterend dansjaar
 
Camargo_dansjaar_19-20_ep__3_
BEVER - Dansgroep Camargo is klaar voor een nieuw spetterend dansjaar
 
Camargo_dansjaar_19-20_ep__4_
BEVER - Dansgroep Camargo is klaar voor een nieuw spetterend dansjaar
 
Camargo_dansjaar_19-20_ep__5a_
BEVER - Dansgroep Camargo is klaar voor een nieuw spetterend dansjaar
 

Ook voor Dansgroep Camargo is de zomer wel en goed voorbij en is men klaar om het nieuw dansjaar met veel schwung in te duiken. Wie nader wilde kennismaken met de werking van de dansgroep kon geheel vrijblijvend informatie inwinnen over het hoe, wat, waar en wanneer en was dan ook van harte welkom op de inschrijvingsdag. Bekenden en onbekenden werden er verwelkomd door Peggy Reygaerts en haar voltallige danscrew.

Feest  
Camargo bestaat inmiddels al 30 jaar. Het jaarlijks optreden van de dansgroep in het Arjaantheater in Geraardsbergen, dat dit jaar voor de eerste keer zijn beslag kreeg na de verlofperiode, stond dan ook in het teken van die bijzondere verjaardag. Om het toepasselijk thema ‘Feest’ gestalte te geven werden toen zo’n 25 dansacts en choreografieën uitgewerkt. Meer dan 350 toeschouwers woonden het spektakel bij. Allen waren het er over eens dat het 'fe-no-me-naal’ was. Onder de leiding van hun monitoren gaven de ruim 70 dansers en danseressen er het publiek dan ook alleszins waar voor zijn geld. Leuke hedendaagse muziek, prachtige lichteffecten en originele choreografieën met daarbovenop ook nog eens een prachtige kostumering waren dan ook een streling voor zowel het oor als het oog.
Zes groepen
Peggy Reygaerts: “Ook voor het nieuw dansseizoen zijn Tatiana, Ines, Gioia, Lynn, Shania, Kaat, Lisa, Margot en ikzelf volledig klaar om er terug een spetterend jaar van te maken. Organisatorisch is er dit jaar niet zo heel veel veranderd. Alle meisjes en jongens van 4 tot 22 jaar worden volgens leeftijd opgedeeld in zes dansgroepen. Zo hebben wij van klein naar groot de starkids, de shakers, de swingers, de dance stars en ten slotte de funky’s. Iedere groep heeft dan ook een jaar lang zijn eigen dansmonitoren. Behalve de starkids voor wie één danssessie per week is voorzien kunnen alle andere kinderen twee keer per week terecht in zaal Camargo voor niet alleen dans maar ook altijd veel leute en plezier.
Dagboek
Ook het nieuw dansjaar krijgt een speciaal thema aangemeten. Gans het jaar door worden er pasjes en dansjes aangeleerd die dan een onderdeel vormen van de volgende show. Tussenin verleent Dansgroep Camargo ook zijn deelname aan activiteiten eigen aan het sociaal leven in de gemeente. Het jaarthema wordt deze keer ‘Dagboek’. Het dansassortiment zal dan ook gesponnen worden rond de belangrijke gebeurtenissen tijdens de levensloop van peuter tot volwassene.
Het eerstvolgend publiek optreden van Dansgroep Camargo is nu voorzien op 25 oktober tijdens de Halloweenwandeling van de gemeentelijke basisschool Ak’Cent. Op het parcours trakteren de jonge dansers dan de deelnemers op een doorlopend spektakel waarbij naast dansen ook klank- en lichteffecten het mysterieuze en het griezelige aan Halloween benadrukken.
Nadere informatie om in te schrijven en over het vooropgestelde uurrooster is terug te vinden op deze FACEBOOKPAGNA. Verder houden ook coördinatrice Peggy Reygaerts (0474/29.98.53 – dansgroepcamargo@gmail.com ) en haar assistente Marie-Elise Van Der kelen (0475/25.71.56) zich steeds ter beschikking voor alle mogelijke toelichting.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 17 aug 2020

archief