BEVER – Halloweentochten van Ak’Cent in het spoor van de Halloweentochten van Klimax

BEVER – Halloweentochten van Ak’Cent in het spoor van de Halloweentochten van Klimax

Affiche
BEVER – Halloweenwandeltocht van Ak'Cent in het spoor van de Halloweentochten van Klimax - Affiche
 

Amper een week na de traditionele en immer top Halloweentochten van fietsclub Klimax voor wandelaars en mountainbikers pakt ook de ouderraad van de gemeentelijke basisschool Ak'Cent nu vrijdagavond 25 oktober bij het ingaan van de Allerheiligenvakantie op zijn beurt uit met een Halloweenwandeltocht. Iedereen en in het bijzonder dan de schoolkinderen met hun ouders, familie en sympathisanten zijn er dan welkom om eens lekker te komen griezelen.

Net zoals fietsclub Klimax schotelt ook de ouderraad op zijn wandeling allerlei vormen van animatie voor. De afstand bedraagt 6 km. Het traject loopt langs asfalt- en veldwegen doorheen de gemeente en is best ook toegankelijk met buggy's. Er kan vrij gestart worden tussen 19u en 20u30 vanuit de achterkant (kaatsplein) van de vestiging in het centrum. Deelnemen kost 5€.
 
Onderweg zorgen een grote schare figuranten alleszins voor veel sfeer. Daarnaast zijn er ook langs het parcours optredens van de dansgroepen Camargo en Just2Dance. En uiteraard mogen ook De Makrallen niet op het voorgeschoteld Halloweenbord ontbreken.
 
Geen nood ook voor de hongerigen en de dorstigen. Niet alleen aan het vertrek en de aankomst maar ook onderweg ontvangen bars immers de deelnemers met open armen en met veel verkwikkends. Op de bevoorrading dan weer zijn heerlijk geurende pompoenensoep en warme chocomelk gratis te verkrijgen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 17 aug 2020

archief