BEVER – Arnaud Singelé is de nieuwe wijkinspecteur

BEVER – Arnaud Singelé is de nieuwe wijkinspecteur

Aranuald_singel___1
BEVER – Arnaud Singelé is de nieuwe wijkinspecteur - © Deschuyffeleer
 

Sinds begin oktober is Arnaud Singelé de nieuwe wijkinspecteur voor Bever. Hij vervangt Ronny Vandercammen. De nieuwe wijkinspecteur was voordien ook al actief in de schoot van de politie Pajottenland als lid van de dienst Interventie. Met het aantreden van de nieuwe wijkinspecteur zijn er wel een aantal zaken die wijzigen met betrekking tot diens bereikbaarheid.

Nog tot Nieuwjaar zal de wijkinspecteur van Bever of zijn vervanger iedere donderdagavond van 17 tot 20 u aanwezig zijn in de politiepost in het gemeentehuis voor het onthaal zonder afspraak. Past dit niet dan kan er met hem een afspraak gemaakt worden op een voor u meer geschikt moment. Daarvoor dient er gesurft te worden naar www.politiepajottenland.be en daar dan rechts onderaan geklikt te worden op de link 'boek je wijkagent'. Als dit niet zou lukken kan je ook nog via het blauw nummer 054/31.35.01 een afspraak laten registreren.
 
Vanaf Nieuwjaar dan verdwijnt wel het gebruikelijk vast onthaal op donderdagavond in de politiepost in het gemeentehuis. Vanaf dan kan er nog enkel online een afspraak met de wijkinspecteur worden vastgelegd. Hierdoor vergroot zijn beschikbaarheid en verbetert de dienstverlening naar de inwoners toe. Bij het maken van een afspraak kan ook gevraagd worden dat de wijkinspecteur ten huize komt. Hij is overigens ook bereikbaar via gsm 0471/87.24.22 of via e-mail pz.bever@police.belgium.eu  of via  https://www.politie.be/5405/contact/je-wijk/bever
 
Het is mogelijk dat inwoners van Bever in een lopend dossier dat hen aanbelangt schriftelijk worden uitgenodigd op de politiepost van Galmaarden. Als Franstalige inwoners van een faciliteitengemeente zullen zij ook hier geholpen worden in de Franse taal.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 21 okt 2020

archief