BEVER – Valentijnsconcert ten voordele van Kids in Kindia

BEVER – Valentijnsconcert ten voordele van Kids in Kindia

Aankondiging_kik_concert_bever_feb_2020
BEVER – Valentijnsconcert ten voordele van Kids in Kindia - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 15 februari om 20u pakt de plaatselijke vzw Kids in Kindia in de Sint-Martinuskerk in het centrum uit met een Valentijnsconcert 'Een hart voor Guinee'. Daartoe wordt een beroep gedaan op de getalenteerde 30-koppige brassband Bacchus van Lennik onder de leiding van dirigent Bart Van Neyghem.

Met zijn schoolproject wil Kids in Kindia (KIK) de kinderen in de basisschool Le Dauphin in Féréfou, een buitenwijk van Kindia in het West-Afrikaanse Guinee, betere onderwijskansen bieden. Het ligt in de bedoeling met de opbrengst de band tussen die school en de gemeentelijke basisschool Ak'Cent nog te versterken.
 
Het boeiend KIK-project werd enkele jaren terug opgestart toen gewezen Ak'Cent leerkracht Martien Frisch met een aantal KVLV-leden in samenwerking met de ngo Trias op inleefreis trok naar Guinee en daar in contact kwamen met de Nederlandse Marijke Folmer en Mamadou Sow. Recent nog trok een kleine delegatie van leerkrachten van Ak'Cent, dat overigens nauw verbonden is met het project, mee naar Le Dauphin in het kader van een uitwisselingsprogramma tussen beide scholen.
 
Inkomkaarten kosten 20€ en zijn verkrijgbaar bij de KIK-leden en via kidsinkindia@gmail.com . Meer info bij Martien Frisch (0496/97.55.92).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 17 aug 2020

archief