BEVER – Initiatie badminton voor recreanten

BEVER – Initiatie badminton voor recreanten

Initiatie_badminton_3
BEVER – Initiatie badminton voor recreanten - © Deschuyffeleer
 

NIEUWE DATUM !

De sportraad organiseert in samenwerking met de plaatselijke afdeling van Gezinssport vanaf dinsdag 28 april een reeks van zes initiatielessen in badminton. Die gaan telkens door in de sportzaal 'Ter Plasbeek' aan het gemeentehuis. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Lid zijn van Gezinssport is geen voorwaarde. De belangstellenden dienen zich wel voor 5 april aan te melden.

“Wie wat meer wil gaan sporten en het almaar populairder worden badminton iets zegt, die kan dat dan doen tijdens de initiatiereeks in die sport en dit onder de tweetalige begeleiding van Sébastien Philippin”, zegt sportambtenaar Nancy Duyms. “De zes lessen gaan telkens door op dinsdagavond vanaf 19u tot 20u30. Het badmintonmateriaal zal ter plaatse voorhanden zijn. De deelnemers dienen enkel te voorzien in sportkledij en sportschoenen. De stortbaden worden eveneens geopend om de deelnemers in de gelegenheid te stellen zich na de lessen te kunnen opfrissen. Naderhand kan er ook nog nagenoten worden in de kantine”.
 
Om deel te nemen aan het volledig initiatiepakket dient 15€ betaald te worden. In die prijs is eveneens een tijdelijke sportverzekering inbegrepen.
 
Meer info en inschrijven via nancy.duyms@bever-bievene.be (054/51.70.82 – 054/58.89.25).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 15 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 17 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020

archief