BEVER - Vergaderingen gepensioneerden opgeschort en paasfeest verdaagd naar de zomer

BEVER - Vergaderingen gepensioneerden opgeschort en paasfeest verdaagd naar de zomer

Gepensioneerden
BEVER - Vergaderingen gepensioneerden opgeschort en paasfeest verdaagd naar de zomer - Archieffoto © Deschuyffeleer
 

Sinds de deuren van de vernieuwde zaal Camargo enkele jaren geleden open gingen kunnen de gepensioneerden hier iedere eerste dinsdag van de maand terecht voor een gezellige bijeenkomst. En zoals gewoonlijk zouden zij er ook welkom geweest zijn voor het gebruikelijk paasmaal.

Met wat droefheid, maar indachtig de noodzakelijke sanitaire coronamaatregelen, deelt Marie-Elise Vanderkelen mee dat de maandelijkse bijeenkomsten dienen te worden opgeschort en dat het paasfeest wordt verdaagd. “We kijken er naar uit om zo snel als mogelijk terug te kunnen samenkomen om gezellig een babbeltje te slaan of een kaartje te leggen. Laat ons hopen dat het in de zomer wel kan. En dat we dan van het paasfeest een zomerfeest kunnen maken.”
“Ouderen zijn een makkelijke prooi voor het coronavirus maar lopen ook gevaar wegens de  ‘blijf in mijn kot-maatregelen’ in sociaal isolement of eenzaamheid te verzeilen. Als gewezen gemeenteraadslid en geëngageerde burger vind ik het mijn taak er over te waken dat het bestrijden van het ene kwaad het andere kwaad niet extra in de hand werkt. Het zijn net de oudere gepensioneerden die al niet veel sociale contacten hebben en die vaak moeite hebben met zich te verplaatsen die aangewezen zijn op anderen om zich van de meest noodzakelijke dingen te voorzien”.

“Mij mag altijd iedereen bellen hetzij voor een babbeltje, hetzij voor een dienst. Mijn jeugdige achterban is bereid om in de mate van het mogelijke te helpen waar kan”. Marie-Elise Vanderkelen is te bereiken via  054/58.88.57 of 0475/25.71.56.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 17 aug 2020

archief