BEVER - Gewestweg in nieuw kleedje

BEVER - Gewestweg in nieuw kleedje

Logo_bever
 
Als alles volgens plan verloopt start het Vlaams Gewest begin april met het structureel onderhoud van de gewestweg N263 in Bever tussen het centrum van Bever en de grens met Oost-Vlaanderen. De slechte staat van deze druk bereden ontsluitingsweg naar de snelweg in Bassilly was reeds geruime tijd een doorn in het oog van het gemeentebestuur, de weggebruikers en de aangelanden. Op het grondgebied van Geraardsbergen was dezelfde weg reeds geruime tijd heraangelegd.
 
De aannemer beschikt over een termijn van 50 werkdagen zodat de werken nog voor het groot verlof zouden moeten beëindigd zijn. Er zal gewerkt worden in twee fasen. De eerste fase omvat het gedeelte vanaf Poreel. De rijbaan wordt heraangelegd in asfalt. De open grachten krijgen een herprofilering.

Tijdens de werken zal de gewestweg volledig worden afgesloten voor het doorgaand verkeer. Omleidingen worden voorzien via de Kamstraat en de Herhout. De bussen van de Lijn zullen omrijden via Burght en Kerkhove. De toegankelijkheid tot het kerkhof blijft gewaarborgd. De werken houden eveneens rekening met de nieuwe verkaveling Poreel.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 mrt 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 17 aug 2020

archief