BEVER - Viering huwelijksjubilarissen verplaatst naar 2021

BEVER - Viering huwelijksjubilarissen verplaatst naar 2021

Jubilarissen_2010___bever__deschuyffeleer__23_
BEVER - Viering huwelijksjubilarissen verplaatst naar 2021 - Archieffoto © Deschuyffeleer
 

Het gemeentebestuur verdaagt de jaarlijkse viering van zijn huwelijksjubilarissen naar 2021. Boosdoener hierbij is de regelgeving in verband met de bestrijding van het covid-19-virus. Hoe die toekomstige viering zich gaat vertalen is tot dusver nog niet geweten. In normale omstandigheden  zouden voor de viering 2020  acht jubilerende koppels in aanmerking zijn gekomen. Vier onder hen zijn 50 jaar getrouwd en goed voor ‘goud’  en vier zijn toe aan hun 60ste huwelijksverjaardag en dan ook goed voor ‘diamant’.

Naar gewoonte organiseert het gemeentebestuur  een gezamenlijke viering voor de huwelijksjubilarissen van het lopende jaar. Na de dankmis in de Sint-Martinuskerk worden  de koppels en hun naaste familie dan ontvangen in de polyvalente zaal van de gemeentelijke basisschool Ak’cent.
Alle paren worden dan bedacht met welgemeende felicitaties, een diploma en een bloempje. De gouden jubilarissen ontvangen daarenboven een op naam gegraveerde vaas. Voor de diamanten vierders is er dan een gegraveerde kristallen koelemmer weggelegd met bijhorende glazen. Bij monde van de burgemeester laat  ook het Koninklijk Hof telkens voor de jubilarissen met 60 jaar en meer op de teller zijn felicitaties overmaken.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 21 okt 2020

archief